Not many people of this planet understand

Jag var ute med några vänner när jag träffade honom. Vi bor åt samma håll och hade då massa tid över för att prata. Vi kom på något sätt in på ämnet droger. Jag är en drogmotståndare och har alltid varit vilket alla i min närhet vet om. Jag dömer ingen för vad dom gör i sin ensamhet eller tillsammans med andra (tycker bara att det är extremt korkat) så länge dom inte tar hem skiten till mig eller är höga när dom vet att dom ska träffa mig. Däremot får folk göra vad dom vill när jag är hemma hos dom, ingen annan ska bestämma över vad jag får och inte får göra i mitt eget hem precis som jag inte kan bestämma över andras hem.
 
Han har testat allt och röker på dagligen och ser inget problem med det, trots det klickade vi och kom överens. Vi pratade länge om det och jag gillade honom. Han var ärlig med sina åsikter och jag med mina och han accepterade och respekterade det precis som jag accepterade och respekterade honom och hans åsikter och det slog mig samtidigt hur lätt man dömer ut andra som inte är som en själv, hur många människor som aldrig ens får en chans. Jag dömde inte honom och upptäckte att han är en riktigt rolig kille som jag faktiskt skulle kunna umgås med fler gånger som vänner, absolut inget mer.
 
Ja det är ganska kul det där, hur olika värderingar och liv man kan ha men så länge man går in med ett öppet sinne och inte dömer varandra, inte är ute efter att hitta massa fel, så kan man upptäcka att man faktiskt kan komma bra överens även med folk man är så olik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0