They teach you to watch out and sit where they want to

Jag tränar, går till gymmet några gånger i veckan och skriver om det. Jag satsar på att bygga muskler, att gå ner i vikt och hålla mig där. Jag gör det för min skull och endast för min skull. Jag behöver muskler för att inte förstöra min kropp i mitt yrke. Jag trivs bäst med ett visst utseende och vid en viss vikt och enligt mig är det viktigt att man trivs med sig själv både till utseende och personlighet. Jag äter tabletter som ska hjälpa mig att nå mitt mål, lagliga tabletter. Jag dricker proteindrycker för att få i mig tillräckligt med protein då jag i princip aldrig äter kött och även om jag gjorde det skulle det inte tillföra kroppen så mycket som den behöver.
 
Jag får höra kommentarer om att det är farligt, om att jag borde sluta. Det är inte friskt, det är inte bra för kroppen. Sen när blev träning dåligt för kroppen när det görs på en hälsosam nivå? Killar får träna, dom ska träna. Tjejer ska inte göra det, i alla fall inte enligt den lite äldre generationen.
 
 
Hon tror på Gud och är öppen med det, hon går regelbundet i kyrkan, hon ber och behöver det för att må bra. Det är en del av hennes liv, en viktig del. Folk, inklusive jag ibland dömer henne för hennes tro. Jag erkänner att jag i vissa situationer gör det trots att jag egentligen är av åsikten att alla får tro på vad dom vill så länge dom inte försöker pracka på andra det.
 
 
Vi är öppna när det kommer till sex, vi har inga problem att prata om det, att skämta om det. Vi skäms inte över vad vi gör, vad vi inte gör och vad vi vill göra. Inget konstigt med det. Folk dömer oss för det måste ju betyda att vi ligger runt med allt och alla och tjejer ska inte göra sånt. Det är äckligt.
 
 
Jag festar ibland och tar då några drinkar, jag dricker däremot ALDRIG hemma i min ensamhet, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Det är för mig att ligga i riskzonen för alkoholism när man känner för att dricka vin utan anledning i sin ensamhet.
 
Jag döms ut, får höra att jag kanske har problem. När blev det alkoholism att vara full en gång i månaden? Att ibland inte ens bli full, att ibland bara ta nått glas vin med vännerna men att faktiskt kunna tacka nej när man inte känner för det trots att vännerna dricker?
 
 
Dom tar droger och skäms inte över det. Dom tycker att det borde legaliseras och röker regelbundet på, ibland tar dom även tyngre grejer och tycker inte att det är något fel med det. Dom är öppna med det.
 
Ingen dömer dom. Det är helt normalt i dagens samhälle.
 
 
Och jag undrar vad som har hänt? Vart nånstans gick det fel, när fick samhället en helt skev syn på vad som är och inte är rätt och fel? Vad som är och inte är farligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0