Tuttar, tuttar, häääär var det tuttar!

Urringat, halvnaket, helnaket, bikini eller bh - DET är helt okej. Herregud bröst ska ju tittas på, bröst ska beundras och visas upp. Ja, så länge det är i ett sexigt och tilltalande syfte så varsågod. Visa upp behagen, tvillingar, boppisarna eller vad ni nu kallar dom...
 
...Men när jag lägger upp en bild på när jag ammade min dotter, då förbjuds det att titta på den. Bilden får endast visas i miniformat för huuuur skulle världen se ut om man fick visa upp sina barn när dom äter hur som helst?! Katastrof skulle det bli! Lite bröst, väldigt lite bröstvårta och en ätande/sovande bebis på det - usch och fy! Bort med såna bilder. Det är äckligt och man borde skämmas. Men bikinibilder och sexiga kroppar, det är minsann helt okej. Ja, jag är bitter.

1 år!

Ebba, min dotter, mitt livs allra största kärlek fyller 1 år idag! Idag fast då, exakt kl. 11.56 kom hon äntligen ut efter flera dygn av kämpande. Och jag minns fortfarande hur det kändes när hon kom ut, hur långa dom där sekunderna innan hon skrek kändes. Det handlade nog om 1-2 sekunder men det kändes som 1-2 minuter och jag minns hur jag hann tänka varenda katastroftanke under den tiden.
 
Och sen fick jag se henne. Det där lilla barnet jag älskat i så många månader utan att jag ens sett henne och jag minns att jag tyckte att hon var det vackraste jag någonsin sett. Svullen och kladdig och så himla, himla vacker. Och våran!
 
Jag är tacksam för varje dag tillsammans med vårat charmtroll och busunge. Jag älskar hennes små bus, hennes pussar och hur hon säger "mamma".
Det finns ingen jag älskar så som jag älskar henne ♥
 
 
 
Och precis som jag säger till henne varje dag -
Mamma älskar dig... Mest i hela världen!

Ikväll kl. 20.00

Ikväll kl. 20.00 är det exakt 1 år sedan mina värkar började. Dom riktiga värkarna. Och jag minns att jag tänkte att den här bebisen kommer minsann komma på beräknat datum men icke! I 4,5 dygn gick jag med hyfsat regelbundna värkar och LED. Konstigt nog är det som att nedräkningen startar igen, fast den här gången är det nedräkningen till Ebbas 1 års dag.
 
1 år. Hon fyller 1 år den här veckan.
Galet.

RSS 2.0