Ajajaj

Har gjort en sista undersökning av min onda mage och idag efter undersökningen har den gjort ännu ondare. Jäklar alltså... Läkaren har blåst mina tarmar fulla med luft för att kunna kolla dom. Ja ni kan ju tänka er. Sådär kul faktiskt. 


Inget fel hittades i magen vilket känns både bra och dåligt. Bra för det betyder att jag inte har något allvarligt i alla fall för nu har allting i hela magen kollats, allt ifrån njurar till livmoder till tarmar och allting där emellan. Det känns även dåligt för att jag fortfarande inte vet varför det gör ont. Men jag hoppas att det onda ger med sig nu, bara jag slipper kramperna är jag nöjd! 

Såå att... jag har ett väldigt intressant dygn bakom mig. Anders var med hos läkaren och har varit hemma hela dagen vilket är skönt för han har fixat medans jag har sovit, eller ja han har också sovit rätt mycket i och för sig så Ebba kommer ha två utvilade föräldrar när hon kommer hem från dagis haha. 

Och om någon nu tycker att vi är dåliga föräldrar för att vi har Ebba på dagis medans vi båda varit hemma så är det här första gången det sker. Jag hade tid på sjukhuset tidigt imorse så vi kom hem vid 9.30 och då är dom i full gång på dagis så det var inte läge att hämta då. Hon har tid på BVC kl 15.20 idag så därav hämtar Anders henne kl 15 så tar dom BVC på vägen hem. Okej? :) (Sjukt egentligen att ens behöva förklara sig men folk är tyvärr snabba med att döma). 


Kommentarer
Postat av: Sofia norlund

Äh så trött på de folk som måste säga negativa saker om andras liv. Jag tycker att vi alla ska få va precis som vi själva vill och välja våra egna val och inget är mer rätt än det andra. För det som passar oss bäst är kanske inte bäst för er utan något annat passet er bättre. ❤ ni är underbara föräldrar och personer tycker jag. Ebba är fantastisk för att hon har sån trygg fin familj. Kram

2017-04-27 @ 19:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0