När dom flesta har osat...

...Så kan jag äntligen börja med bordsplaceringen på allvar! Jag skulle kunna möblera om folk och fundera i evigheter för att jag tycker att det är kul medans Anders skiter i så detta får jag göra helt själv. Yeey! 


Enda regeln egentligen är att endast förlovade par får sitta bredvid varandra. Alla andra kommer vi splittra. Samma sak med folk som känner varandra. Jag försöker sätta alla bredvid eller mittemot någon dom känner sedan innan men i övrigt med främlingar som jag tror att dom skulle komma bra överens med. Tråkigt för dom som inte känner någon annan än sin partner kanske men förhoppningsvis skaffar dom nya bekantskaper istället. Vi vill att alla ska kunna mingla, umgås och prata med alla, inte bara sina vänner och dom man träffat tidigare. Det blir nog roligare för alla :) 
Men det är ändå mycket som ska klaffa. Det är personligheter, åldrar, intressen... Och blanda kön också. Det ska ju inte bara vara grabbgäng och tjejgäng för att dom kanske har mest gemensamt med varandra. Vi vill ju inte att någon ska ha tråkigt vid middagen för den håller ju på i några timmar. 

Nu gäller det bara att ha koll på vilka som är förlovade också, haha! 


Kommentarer
Postat av: Sofia norlund

Jag och sebbe är förlovade ❤ sen 2013 . Jag väntar på ett giftermål 😃

Svar: Bra att du sa till! Det visste jag inte haha.
Hanna Hämäläinen

2017-04-16 @ 06:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0