Skräddare

Om en vecka ska jag hämta ut min bröllopsklänning och lämna in den hos skräddare. Den behöver sys in lite kring brösten och förkortas lite på vissa ställen... sen är den helt klar! Jag vet bara inte vart den ska förvaras så att Anders inte ser den. Kanske lämnar den hos syrran eller tärnan eller nått sånt :) 


Det var ju tur att jag tog tag i att ringa skräddaren för jag har hela tiden skjutit upp det. Nu när jag ringde så sa hon att jag måste lämna in den nu i maj för att dom ska hinna göra i ordning den nu eftersom dom har så mycket jobb under sommaren samt har stängt hela juli! Uuups... visst finns det fler skräddare men just den här rekommenderades av bröllopsbutiken och så ligger den där nära så det är bara att gå över med klänningen. 

1 par kvar som ska osa, SEN kan jag äntligen börja med bordsplaceringen på riktigt! Det kommer ju krävas några försök innan det kommer kännas perfekt. Som tur är finns det redan några som jag är säker på kommer hamna bredvid varandra pga gemensamma intressen och så. 

Igår träffade vi även vår sångerska (hon är fantastisk och sjöng även på Ebbas dop) och spelade upp låtarna som hon ska sjunga. Hon blev helt lyrisk så nu känns det ännu bättre! Jag tror verkligen på ett fantastiskt bröllop fyllt av kärlek. Men som sagt, bara Anders säger ja vid altaret så är dagen redan perfekt för mig. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0