Underbara Skatteverket. Typ.

Varje gång städaren har varit hos oss så skickar Skatteverket ett brev om just det, att vi har haft städhjälp hos oss. Det dimper alltså ner såna brev heeela tiden hos oss. 


Men så händer något annat som jag behöver Skatteverket till. 3e Juli skickade jag in papper om efternamnsbyte. Det skulle registreras så fort Skatteverket fått in vigselbeviset från prästen. Jag får i alla fall inget som helst gensvar från Skatteverket på att dom ens mottagit papprena. 

2 veckor efter att vi gift oss ringer jag till slut Skatteverket som bekräftar att dom fått in alla papper + vigselbeviset men dom har inte ändrat mitt namn än. När dom skulle ändra fick jag inte veta. Och med tanke på att jag är mitt i husköp, ska skaffa nytt pass, nytt körkort, nytt bankomatkort... behöver jag fortsätta? Så vore det ju bra om jag visste vad jag heter liksom. 

Och idag, idag talar NORDEA om för mig att jag numera har ett nytt namn. Japp, Nordea gör det. Har Skatteverket hört av sig? Nej. Tack för den. Men att städaren har varit och städat hos oss, det är viktig information. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0