Ännu mera bröllop!

För några dagar sedan var jag och testade brudhår och smink hos "min tjej". Jag har aldrig träffat henne förut men en vän rekommenderade henne då dom arbetat tillsammans förut. Och jag kan säga att efter bröllopet när jag kan visa bilder på allt så ska jag rekommendera s***en ur henne! En genuint snäll människa som är så mån om att allt ska bli perfekt på min dag. Hon ska fixa mina bryn (alltså tråda) dom ett par dagar innan, sen kommer hon hem till oss på bröllopsdagen och fixar mitt hår och smink till pangpris! 


Shilan heter hon. Shilan började med att kolla av hur jag vill ha det och sedan gjorde hon en sminkning utifrån det och utifrån min hudtyp. Hon sminkade halva ansiktet och sa att om jag inte blir nöjd så sminkar hon andra halvan på ett annat sätt så får jag välja på två sminkningar. Hon behövde inte sminka andra halvan kan jag ju säga. 

När det kom till håret så hade jag två små önskemål och utöver det hade jag inte riktigt kunnat bestämma mig exakt hur jag ville ha det så Shilan fick fria händer. Jag fick inte se mig själv i spegeln under tiden och jag måste säga att det kändes som att jag blev jätteful i håret haha. Och när jag vände mig mot spegeln så föll jag för mig själv! Herregud så vacker jag var! Hon lyckades göra mig finare än någon av bilderna med olika förslag jag visat henne och samtidigt så höll hon sig till mina två önskemål. 

Hon gör även andra sminkningar och håruppsättningar inför "vanliga" fester. Som sagt, efter bröllopet ska jag rekommendera henne för er! Och visa bilder såklart :) 
Jag är faktiskt lite inne på att tidsinställa några inlägg som kommer komma upp här på bloggen under bröllopsdagen. Efter vigseln kan jag ju visa upp min klänning, ringar, hår m.m... men då blir det ju bara bilder från dom olika provningarna och inte från själva bröllopsdagen. Kan ju inte sitta på internet då 😄 Vi får se. Vad skulle ni tycka om det? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0