Ensam hemma

3e dagen som barnfri. Ebba är på landet med sin farmor och farfar och njuter av bus och 100% uppmärksamhet. Jag är så otroligt glad att hon kommit upp i den åldern att hon kan börja åka iväg "själv", tänk vilken lyx att få några dagars ensamtid tillsammans med sina mor/farföräldrar! 


Tyvärr jobbar Anders och har ingen möjlighet att ta nån dag ledigt den här veckan så vi har inte kunnat hitta på något tillsammans. Han är dessutom helt slut efter sin 3 dagars svensexa så blir inga sena kvällar här inte som vi skulle kunna åka iväg på bio eller så. 

Jag har i alla fall hunnit sova ikapp, det är 2,5 år sedan som jag senast sov 12-13 timmar i sträck. Så inte bara Ebba som har det lyxigt haha. Och så har jag gjort en del nyttigt här också, bl.a hämtat min brudklänning... åååh vad jag vill visa upp den!! Dessutom har vi fått upp både vårat och grannens förråd. Hade som plan att igår höra av mig till nån vän och gå ut på dagen och käka lunch och pimpla lite vin men vi skulle jobba lite mer på grannens förråd igår kväll så det sket sig. Men nästa vecka går Anders på semester så då ska jag ta mig en vindag/kväll tillsammans med vänner och bara slappa och snacka skit! :) 

Imorgon kommer Ebba hem och då ska vi pussas! Om hon inte blir sur över att hon inte får fortsätta hänga med farmor och farfar haha. Första dagen tillsammans var dom i lekparken i 2 timmar. Två timmar! Wow säger jag bara, det kommer nog aldrig hända att jag orkar stå 2 timmar i en lekpark. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0