Okej let's do this! Nu kommer en arg Hanna.

Jag har hela tiden varit tydlig med varför vi bara bjudit dom 40 absolut närmaste på bröllopet. Men vi tar det igen och snart ska jag förklara varför. 


- Vi har inte råd att bjuda hela min släkt. Jag har enorm släkt. Alltså enorm. Min mamma hade 10 syskon och likaså min pappa. Dom syskonen har respektive och 2-3 barn var. Vi betalar närmare 2000 kr/ person för mat och dryck på bröllopsmiddagen. Om man räknar på det så borde man förstå ekvationen. Eller? 
- Inte nog med vad vi betalar för maten så har vi även alla andra kostnader på det som ex. blommor, mina kläder, Anders kläder, Ebbas kläder, bil, hotellrum och mycket mer. 
- Vi föll för Lejondals slott. Alltså föll för det! Och är det inte självklart att vi ska få fira vår dag där VI vill fira den? Det får inte plats 150-200 pers där hur mycket man än skulle försöka. Det skulle dessutom vara väldigt olagligt och farligt. Är ni med på det? 
- Helt ärligt, ska man vara tvungen att bjuda folk man ser 1 gång per år bara för att man är släkt? Folk vars telefonnummer vi inte ens har och personer som inte har mitt telefonnummer heller. Personer jag aldrig har pratat i telefon med och som inte ens varit hemma hos mig sedan jag bodde med mamma. Måste man bjuda dom? 
Vad händer med våra kollegor då som vi verkligen, verkligen tycker om och träffar nästan varje dag? Vad händer med våra grannar som är helt underbara och som vi träffar titt som tätt? Eller våra bekanta som är mer avlägsna men som vi ändå hörs med då och då? Ska inte dom personerna gå före personer man träffar på en släktfest 1-2 gånger per år? Och nej, ingen av dom jag nu räknat upp är bjudna dom heller. 


Så anledningen till att jag tar upp detta nu? För att det tydligen går skitsnack i släkten! Det finns alltså folk i min släkt som beter sig som missunnsamma och bittra 15 åringar. Det kommer så larviga ord som att vi minsann inte heller ska bli bjudna på något i fortsättningen m.m. Hur sjukt är inte detta? Det är min och Anders dag. Vi har planerat allt exakt som vi vill ha det, exakt som vi drömmer om. Det är vi som betalar ALLT. Vi har inte fått ett öre från något annat håll. Så varför i helvete skulle vi anpassa oss efter andra? Vi ska gifta oss en gång i livet, varför skulle vi inte få ha ett bröllop som vi drömmer om? Det är ju våran dag och ingen annans. 

Jag förstår verkligen inte hur man kan vara så otroligt missunnsam. Vi har haft bröllop och släktfester där jag inte har varit bjuden men där andra av mina syskon varit bjudna. Blev jag sur? Inte ett dugg faktiskt. Varför skulle jag? Det har varit folk jag inte har någon större kontakt med så varför skulle dom ha en skyldighet att bjuda mig på något om dom inte vill eller har möjlighet? 

Vi har bjudit totalt 3 pers från min mammas sida och totalt 3 pers från min pappas sida. Med min familj så är det alltså totalt 13 pers från min sida och då har jag inte räknat med mina vänner och deras respektive. Sen är det ju faktiskt så att det är lika mycket Anders bröllop och Anders har alltså samma rätt som jag att bjuda sin familj och sina vänner. Så jag förstår inte hur andra som rent krasst inte ens känner oss kan bli arga för att dom inte är bjudna. Jag skulle vilja ställa några frågor till er som är bittra och besvikna... vad heter min dotter? Vad arbetar jag med? Vad arbetar Anders med? Hur gammal är jag, Ebba och Anders? Kan ni verkligen svara på alla dom frågorna? Basic frågor som man borde kunna svaret på för att ens få ta illa upp. 

Så berätta gärna för mig. Hur tänker ni? Vad har ni för ursäkt till skitsnacket? Och vad har ni för argument för att jag och Anders inte ska få ha vårt drömbröllop för att alla ni ska kunna få en inbjudan? Snälla ni, få mig att förstå, berätta för mig hur ni tänker. Och kan ni inte göra det så tycker jag att skitsnacket och missunnsamheten slutar här. Ni är inte 15 år längre. Kommentarer
Postat av: Sanna

Jösses säger dom så? Ja då jäkla kan folk få prata om mina dop oxå, vi bjuder hela Eriks släkt men jag bjuder ingen från min just pga att jag aldrig träffar dom🙈 Näää ha ni erat drömbröllop med era närmaste men dela för guds skull bilder så resten av oss får vara med på ett hörn 🖒😅

2017-07-05 @ 12:35:40
Postat av: Anonym

Asså snälla ge inte min inbjudan till nån annan. Men jag vet fan inte vad Anders riktigt jobbar med 😱
/LindaM

Svar: Hahah! Du är inte längre välkommen 😉
Hanna Hämäläinen

2017-07-05 @ 20:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0