Semestern

Nu äntligen känns det som semester! Och som att vi njuter av den också. Vi har varit på stranden, på Kolmården med en natt på hotell i Norrköping. Vi har varit i Riga och vi kommer åka en sväng till landet också nu innan bröllopet. Känns otroligt skönt faktiskt att vara klar med alla bröllopsdetaljer så att vi bara har kunnat njuta nu! Jag hade inte alls tyckt att det var roligt om vi stressade oss igenom semestern och allt vi gjorde bara handlade om bröllopet. Självklart är det vad som pågår mest i skallen nu men vi njuter ändå som familj och ser till att även Ebba får känna av att hon har semester. 


Vi (läs; jag) har checkat av med vår DJ, fotograf, toastmadame m.m och alla verkar vara på banan :) skönt! 

Kolmården då... Ebba älskade det! Hon fick åka karuseller för första gången och tyckte att det var skitkul, till och med när det snurrade rätt så fort. Hon var jätteduktig och gick massor, stod fint i kö m.m. Hon har verkligen blivit så stor! Jag blir ständigt imponerad och stolt över henne. Det är endast när hon är trött som det blir tjafs, annars så lyssnar hon och vet hur man gör och hur man beter sig i olika sammanhang ☺️ Min stolthet! 
Men vet ni vad jag ska göra när hon börjat förskolan igen? Vila! Hahah det är då min "semester" börjar, när jag börjar jobba igen. Semestra med barn är inte som att semestra utan barn kan man väl säga. Även om barnet sköter sig haha. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0