Bröllopsförberedelser

Nu har alla osat och jag tror till och med att jag fått ihop en bra bordsplacering, det är eventuellt nånstans det ska flyttas. Vi får se när jag kikar på det igen lite längre fram :) 

Min klänning är uthämtad och hos skräddaren, limousinen är bokad, hotellrummet bokat, nästa vecka ska menyn provas. Tårtan är beställd, alla blommor beställda. Vi har träffat prästen och gått igenom vigseln. Fotograf och DJ är bokat, hindersprövningen klar, tyget till Ebbas klänning är köpt, tärnans klänning är klar, nästan alla smådetaljer är inhandlade... Vi är i fas med allt tror jag. Skönt! Har tagit allt i lugn och ro allt eftersom, vi vill inte känna att vi stressar.

Eller ja, JAG vill inte känna att vi stressar. Anders enda uppgift som han behövt göra på helt egen hand har varit hans och bestmannens kläder. Har han/dom fixat det? Nej! Helt galet! Dom båda ska alltså iväg och skräddarsy sina kläder, det är mindre än 2 månader kvar till bröllopet och dom har inte ens börjat. Det är inte mitt problem egentligen men nu börjar till och med jag bli stressad. Ja det visar sig helt enkelt vad dom två har på sig på bröllopet. Kallingar? Nakna? T-shirt och jeans? Shorts och linne? Nån gammal studentkavaj? Who knows. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0