Efterlängtad semester

Igår gick Ebba sista dagen på förskolan så nu väntar 7 veckors semester för henne. Hon har firat in den genom att sova hos sin kära moster och favoritkusiner. Man är inte mycket värd när kusinerna är i närheten haha. 


Jag hade tagit ett extrapass idag och skulle jobba min sista dag innan 5 veckors semester men i onsdags när jag kom hem från jobbet så hade jag hög feber och sedan dess har jag i princip legat här i sängen och sovit. Inte nog med febern så har jag även ont i huvudet, halsen, öronen och munnen är full av blåsor... inte jättekul att vara jag så jag kände att ett 7-15 jobbpass hade tagit alldeles för mycket på krafterna! 

Senare idag ska jag och Anders iväg och träffa mannen som ska göra min vigselring. Åh vill bara att den ska bli klar samtidigt som det kommer vara sjukt jobbigt när den är klar men jag inte får använda den än :) idag ska guldet lämnas in till honom i alla fall. 

Meeen vi kan väl alla hoppas på att jag är helt frisk imorgon va? Jag har ju asroliga planer i helgen. Dessutom längtar jag tills Anders semester börjar också, han har dock ett par veckor kvar på jobbet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0