Foodoholic

Vi var och testade bröllopsmenyn igår och wow säger jag bara! Jag var helt säker på att det skulle vara något vi ville byta ut men allt som vi valt var fantastiskt och vi gick därifrån mätta och nöjda. Efterrätten består till viss del av blommor som går att äta. Jag åt alltså blommor igår. En speciell upplevelse men gott :) Och trots att vi redan hade valt en tårta så fick vi ändå smaka på alla 4 alternativ och det slutade med att vi valde den tårtan som vi tidigare hade ratat! 


Blir bara mer och mer imponerad av lejondals slott och kan rekommendera alla att ha sina bröllopsfester där! Vår bröllopsplanerare satt med hela tiden (kan man kalla honom det? Han är vår kontakt på slottet och ser till att allt blir som vi vill ha det), all personal kom och hälsade på oss och vi satt i ett privat rum och åt middagen, samma rum där tårtan kommer skäras upp sen. 
Jag och Anders var lite oense om vi skulle ha rött eller vitt vin till huvudrätten och då kom deras vinspecialist ut, kollade menyn och tog fram ett perfekt vitt vin som vi båda tyckte var gott. 
Dom frågar tydligt om några ska ha specialkost och när vi sa att en av gästerna är gravid så skulle dom dubbelkolla att hon kan äta allt och annars skulle dom anpassa en egen meny till henne. Hur fantastiska är dom inte?! Bröllopsplaneraren säger hela tiden att dom löser allt, vi ska bara dyka upp och njuta och ha kul. Kanske därför vi faktiskt är så avslappnade. 

Vi känner ett annat par som gifter sig i sommar och dom verkar ha jättemycket att göra och känner världens stress nu i slutet och verkar inte riktigt hinna njuta så jag och Anders undrar om vi har missat något jätteviktigt eftersom vi är så lugna och känner att allt är klart förutom några småsaker som inte behöver vara klart förrän några dagar innan bröllopet. Kommentarer
Postat av: Sofia norlund

Åh det ska bli så roligt och spännande att få gå på erat bröllop ❤

2017-06-14 @ 18:30:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0