Gårdagen på förskolan

Igår eftermiddag när jag hämtade Ebba så fanns det bara 2 ordinarie på plats samt vikarier annars och wooow vad det märktes. Jag förstår kaoset och blev inte alls sur över det eller så eftersom det var första gången jag såg att det varit totalt kaos där. Men det var verkligen galet! Hallen full av barn varav mer än hälften låg på golvet och gallskrek. Jag och en pappa fick springa runt i 10 minuter för att hitta kläder, filtar och annat som skulle med hem, inget låg där det skulle. Det är som sagt första gången men det räckte för att jag skulle bli säker på att Ebba aldrig ska gå på sommarförskola. Någonsin haha.  Stackars dom barn som måste och dom föräldrar som måste jobba (och vem vet, en dag kanske vi själva står där trots att jag nu säger aldrig. Det räcker ju faktiskt med att bara bli nekad semester under rätt veckor) 


All cred för tålamodet sa jag till en av dom fasta medans jag tog Ebba i handen, öppnade dörren, gick ut och njöt av tystnaden efter att ha lyssnat på gallskrik i 10 minuter. 

På torsdag är det Ebbas sista dag innan hon går på 6 veckors semester (nästa vecka börjar sommarförskolan när barngrupper från dom olika förskolorna slås ihop). Jag och Anders jobbar på fredag, sen går jag också på semester, så Ebba firar sin första semesterdag genom att sova hos och tillbringa en heldag hos sin moster och favoritkusinerna! Tror att hon kommer vara typ världens lyckligaste barn på fredag! 

Bjuder på en bild från midsommar. Min älskade, älskade familj. Vad var jag innan jag fick er två? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0