Mår dåligt

Usch jag mår otroligt dåligt över detta med Ebbas allergi. Hon avskyr ersättningen jag testade igår. Avskydde även vällingen trots att jag gjorde en flaska med vatten och en med havredryck. Jag själv tyckte vällingen smakade okej (ersättning är bland det värsta jag fått i mig) men Ebba ville inte alls ha. Bara havremjölk var inte heller någon hit. 

Jag var och storhandlade idag och köpte upp hela Willys vegansortiment för det verkar vara det enda som inte innehåller nån som helst mjölk. Nu hoppas jag att vi hittar något hon gillar! Köpte till och med havremjölk med chokladsmak som jag ska prova spä ut vällingen med om inget annat funkar haha. Men allt blir ju nytt, pålägg, smör, margarin, något att göra såser med... visste ni att till och med chips och vissa tandkrämer och solkrämer innehåller mjölk?

Vi har beställt en sandlåda till Ebba som kommer ikväll så imorgon när hon kommer hem från förskolan så kommer hon få sig en riktig överraskning! Mitt dåliga samvete köpte även en jäkla massa olika sandleksaker till henne idag trots att hon redan hade litegrann. Shit vad mitt onda hjärta försöker kompensera detta 😕 Jag vet ju att allergier och astma kommer från min sida och mina skitgener. Anders familj har aldrig ens råkat nysa under pollensäsongen medans min sida av familjen ligger döende 6 månader om året. Typ. Tänk dig alla sjukdomar du kan komma på nu. I min släkt har vi dom alla. Det enda Ebba kan få från Anders släkt är att hon blir senil när hon blir gammal. 

Förstår ni det dåliga samvetet nu? 3 av mina syskonbarn har haft samma allergi sååå ja... precis. 


Kommentarer
Postat av: Sofia norlund

❤ fina Hanna. Inte ditt fel att allergi finns. Men förstår dig helt. Man vill ju aldrig att ens barn ska ha någon sjukdom eller allergi. Här kommer astman från sebbes sida. Men det spelar ingen roll. Molly har ingen astma men lite problem med eksem och torr hud. Det kommer säkert att bli bra tillslut ❤

2017-06-08 @ 17:45:23
Postat av: Mjölkprotein, ägg och nötallergisk dotter

Finns en välling som heter Enago som vi blandar ut med Sempers fruktsmoothie, det fungerar verkligen toppen.
Till maten lagar vi med Oatly iMat (havregrädde) vilket är sjukt gott!

Svar: Ja havregrädden testade vi igår, verkligen jättegod! Men enago vägrar dottern 😕 har till och med provat den med havremjölk med chokladsmak i min desperation haha. Tack för tips!
Hanna Hämäläinen

2017-06-13 @ 14:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0