Mer bröllopssnack

Okej nu har jag även kontaktat företaget som förhoppningsvis kommer köra oss på vår stora dag. Det kommer bli min absoluta drömbil och den får mig att se fram emot bröllopet ännu mer haha! Kommer njuta av varenda sekund i den bilen. Kommer lägga upp en bild här så fort jag fått klartecken att den är ledig och bokad på oss :)
Det är inte en bil som Anders är jätteförtjust i men han fick välja mellan denna eller häst och vagn och han tycker inte om hästar haha.
 
 
Det där drömjobbet jag skrev om tidigare blev tyvärr inte mitt. Känns så jäkla tråkigt! Dels så  ville jag så gärna ha det och längtar efter en utmaning. Och dels så fick självförtroendet sig en törn för det är första gången jag gått på en intervju och inte fått jobbet. Surt! Men dom mailade och sa att det gått till någon med mer erfarenhet på det området. Jaja... Dyker förhoppningsvis upp fler såna jobb nån gång och tills dess har jag ju faktiskt ingen panik. Jag har ju ändå en otrolig tur som har fast anställning, bra kollegor, perfekt schema, 10 minuter till jobbet och alltså typ obefintliga bensinkostnader. Men... fortfarande väldigt, väldigt surt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0