Så overkligt som det kan bli?

Okej kan vi diskutera det här med reklamer för bindor och tamponger? Det är alltid en kvinna som är suuuuperglad, springer runt i vita kläder, skrattar och umgås med sina vänner. Livet är bättre än någonsin för kvinnorna i mensreklamerna. 

När ska dom göra en sanningsenlig reklam? En där en kvinna ligger i soffan, kvider av mensvärk, frossar i choklad med bröst och mage som är så uppsvällda att hon knappt får på sig kläderna. Och glöm inte humöret, ha med en kvinna som ber folk dra åt helvete. Och mörka kläder. Jag känner ingen som glatt springer runt i helvita kläder under mensen. 

Och vill ni höra det värsta av allt? I alla reklamer säger dom "upp till 100% skydd". UPP TILL 100% SKYDD! Läs det igen. Vadå upp till? Det är väl klart som fan, hur bra mensskydd hade det varit om dom hade hållit upp till 60% skydd? På riktigt. Sånt här gör mig upprörd. 

Kan vara så att jag lider av lite pms för tillfället. Jag säger inte att så är fallet, jag säger bara att det kan vara så. 


Kommentarer
Postat av: Klara

Alltså jag måste säga att jag har aldrig känt mig så säker som jag gör med menskopp. Hade jag varit en sån som har vita kläder på mig så hade jag definitivt sprungit runt med vita shorts och varit lycklig. =P Jag hade varit fullproppad med ipren...men lycklig =)
Har du inte testat så gör det. Den hjälper ju inte mot värken, sötsuget eller bröstvärken (AJ) men jag har faktiskt 100% skydd med min. kändes sjukt overkligt första gången jag gick en heldag utan att byta. Har storlek ett av MonthlyCup, från menskopp.se. =)

Svar: Jag har faktiskt precis beställt och hämtat ut min menskopp, ska bli spännande att testa när mensen kommer ☺️ Den gör lite som den vill efter graviditeten så vem vet när den behagar att dyka upp 😄 Skönt att du mår bra med den! Det är kul att höra.
Hanna Hämäläinen

2017-06-22 @ 10:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0