Dagens

Fullspäckad dag idag! Jag har kört runt som en galning. 

8.30 släppa in städaren. 
9.00 Ebba till dagis. Efter det skulle jag åkt iväg direkt men morgonplanerna ställdes in så jag åkte hem och tog en frukost-smoothie innan det var dags att åka igen. 
Först till Barkarby till en bröllopsbutik där för att prova skor då jag vet sen innan att dom har otroligt sköna skor. Föll för ett par skor som var svindyra så jag ville vänta lite innan jag köpte dom och kolla i butiken där jag skulle hämta klänningen. 
Åker in till stan för att hämta klänningen. Provar den, passar fortfarande. Hittar inga sköna skor där så jag går över till skräddaren och lämnar in klänningen. 
Gärnet tillbaka till Barkarby och köpa skorna. Sen gärnet tillbaka till stan (vi snackar alltså mitt i stan. Avskyr att köra där). In till skräddaren, av med alla kläder, på med skorna och sedan nålas. 
Tar det slut där? Nej. Jag åker därifrån till Jakan för att kolla om det finns någon nageltid, det fanns inte. Då var jag så slut och hungrig så jag stannade i Jakan och åt och handlade lite snabbt. Sen gärnet till dagis. 

Helt slut nu. Jag kommer somna tidigt ikväll. Och förresten så var skorna ångestdyra. När jag stod hos skräddaren och såg mig själv i spegeln så insåg jag att mina kläder är nästan en hel månadslön. Galet! MEN vi gifter oss bara en gång så det är okej. Typ. 

Ja och så det pinsamma ögonblicket när både skräddaren och hans fru (båda strax under 100 år) säger att jag har snygga bröst. Alltså... vad säger man då? Tack? Eller? Kommentarer
Postat av: Sofia norlund

Va duktig du är som orkar åka fram och tillbaka och ordna allt. Haha det var väl en fin komplimang. Roligt när ålder människor säger oförutsägbara saker 😂💗

2017-05-12 @ 09:05:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0