Finally!

Äntligen lite vårkänslor så att man har lust att fixa här hemma! Sedan i Lördags har det hänt massor hos oss.  Vi har varit och köpt och planterat blommor i alla blomlådor och krukor ute samt köpt till ett par nya krukor då en del av våra utekrukor gick sönder under vintern. Matta köpt till altanen, altanen städad, grus och andra grejer till förrådsbygge är beställt och vi sätter igång med bygget imorgon! Ett jordgubbsland fixat, bara 2 kvar men vi behöver markduk. Fixat kring hallonbuskarna så att dom ska må lite bättre, ryckt en del gamla thujor som inte klarat sig och planterat några nya, klippt gräset... Ja ni hör ju. Jäklar vad energi vi har haft! Även barnvagnen har fått en rejäl rengörning och smörjning och igår var städaren här och tog en rejäl vårstädning, det tog 9 timmar för honom!
 
Nu blir det nog mysigt att sitta ute på altanen och springa runt och leka med Ebba i gräset :) Efter förrådsbygget ska vi bygga staket mot grannen också så det är fullt upp för oss i sommar.
 
Men som sagt, äntligen vår! Inga täckbyxor, vantar, tjocka mössor, halsdukar och annat som är jobbigt att ta på. En enkel fleece och gympaskor så är Ebba good to go liksom! Hallelujah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0