Jag känner henne bäst

Jag är så besviken och irriterad på allt. På vården, på Anders, på alla. Ebba har ju haft feber till och från i några veckor nu och från början har jag sagt att något är fel men ingen har lyssnat. Jag var på akuten med henne för ett par veckor sen och där konstaterade dom bara förstoppning och uttorkning utan att ta några som helst prover på henne. Redan på kvällen när vi kom hem så var febern tillbaka och jag kände fortfarande på mig att något mer var fel. Imorse när vi inte fick ner febern under 40 grader så bestämde jag att vi åker in på en gång trots att Anders protesterade för  att hon ju fick vaccin i torsdags och febern kunde bero på det. 


Väl inne är hon helt sänkt och gråter mest hela tiden, tempen visar 39,1 och hon har uppenbarligen ont och jag sa att dom får göra ett crp denna gång (även kallat sänkan. Ett inflammationsprov). Det visar 80... i vanliga fall ska den ligga på under 5. Det säger väl allt? Ett kissprov och en lungröntgen senare konstaterar dom lunginflammation och eventuell urinvägsinfektion (vi får svar på onsdag). 

Jag har skrivit om det förut men VARFÖR lyssnar man inte mer på mammor?! När något är fel på Ebba så känns det i hela min kropp, det finns ingen tvekan, jag bara vet! Jag har haft rätt om urinvägsinfektioner, halsfluss och nu lunginflammation. 

Jag känner henne bäst av alla i hela världen, utan tvekan. Jag har burit henne i min kropp hennes första 9 månader, min kropp känner henne. Och när något är fel så känns det i hela mig så varför är det aldrig någon som frågar mammor vad deras magkänsla säger? Varför är det ingen som frågat mig? Och när jag sagt vad jag tror så har man inte lyssnat. Jag känner ju henne bäst, jag vet, mammor vet. Lyssna på oss. 

Nu gör det ont i mammahjärtat också, inte bara i mammakroppen. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0