Nervööööst!

Kommer ni ihåg att jag i förra veckan berättade att något spännande var på gång den här veckan? Okej, här kommer det. Jag har varit på arbetsintervju på ett riktigt drömjobb! Eller ja det vet jag ju inte än eftersom jag inte jobbat med det tidigare men detta känns verkligen som något för mig. Det är för människor som går under LVM (lagen om vård av missbruk), jag skulle i så fall arbeta nätter där precis som jag gör idag. Men inte nog med det så är det även en samordnartjänst! Tänk vilken möjlighet att verkligen få utvecklas för det får jag tyvärr inte på mitt jobb idag. Och jag tror att jag skulle vara bra på det, jag gillar ju att vara med och påverka. 


Efter intervjun så kom jag såklart på massor av saker jag missat att säga. Bra saker dessutom så det känns lite surt men men... dom skulle ringa mina referenser och sedan höra av sig näst-nästa vecka. Så nu väntar vi och håller tummarna! 

Anledningen till att jag egentligen tänkt vänta med att skriva något om det var att min chef och mina kollegor inte visste något men jag var tvungen att prata med min chef med tanke på att dom ville ha henne som referens. Som sagt, nu är det bara att vänta och se. Jag skulle bli riktigt ledsen om jag gick miste om detta jobb faktiskt. 


Kommentarer
Postat av: Sofia norlund

Håller tummarna. Va spännande jobb. Hoppas du får det ❤

2017-05-21 @ 18:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0