Tough viking

Jag anmälde Anders till tough Viking i höstas utan att han visste om det och på lördag är det dags! Det blir nog väldigt tufft för honom men jag är redan så stolt för dom senaste veckorna har han tränat som en tok. 5-6 dagar i veckan har han pallrat sig till gymmet, han som tidigare inte ens tyckte att det var kul att träna. 


Jag hade velat att han hade kört mer kondition än vad han gjort men jag tror att han har en chans att klara det ändå. Och ännu ett plus i kanten är att han nu med träningen inför loppet har gått ner 7 kg också. Heja! 

Själv så står jag still på -3 kg. Som vanligt tar det stopp där. Däremot har jag tappat all svullnad runt magen så runt bröst, midja och mage har jag tappat sammanlagt 20 cm. Det är skönt! Men så fort jag äter socker eller kolhydrater så sväller jag upp och ser gravid ut nu haha. Vad fort kroppen vänjer sig! Vi kör ingen speciell diet eller så, däremot skippar vi oftast kolhydraterna och kör ex. köttfärsbiffar, lax eller kyckling tillsammans med kokt broccoli eller sallad till istället. Ibland har vi till lite bulgur. Och så självklart skippat sockret i det vardagliga livet men sagt att vi ändå får unna oss ibland. Jag hade t.ex en ätardag i söndags då jag var på babyshower och visste att där serveras det bara godsaker. Sockret har varit svårast att släppa och fortfarande slår suget till ibland men oftast kan jag faktiskt hålla mig.

Till frukost och lunch blir det smoothie, bananpannkakor eller knäckebrödet chrisp'n wheet med Philadelphia på. Anders äter dock riktig mat till lunch eftersom han tränar. 

Önska oss lycka till! Imorgon ska jag hämta ut min klänning och gå till skräddaren. Jag hoppas att jag har en riktig smaldag då så jag ändå har lite utrymme att tappa nån cm till innan bröllopet haha. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0