Idag gäller det. Eller nej, i 2 veckor har det gällt.

Idag går det riktiga flyttlasset! Men vi har kört på ganska bra nu i 2 veckor. Packat några kartonger i taget och packat upp i lugn och ro. Kläder raka vägen in i garderoberna m.m. Skönt att ha vissa saker färdiga redan istället för att stå med 100 kartonger som ska packas upp, möbler som ska sättas ihop och allt under en och samma helg. Det blir tillräckligt mycket kaos och tillräckligt mycket att göra i alla fall nu ett tag framöver. Jag är i alla fall ledig fram till onsdag så jag har lite tid på mig att packa upp i lugn och ro innan det är dags för jobb. 


Ebba sover hos farmor och farfar Torsdag-Lördag nu så vi kan greja bäst vi vill. Men jag längtar tills imorgon när hon kommer hem! Vi ska åka till gamla huset först och visa när det är tomt och säga hejdå innan vi åker hit och visar att alla möbler finns här nu. Vi har dock varit här så mycket och pratat mycket om att vi ska bo här snart så tror faktiskt att hon är med på noterna. 

Men en sak är säker - vi ska aldrig mer flytta! Aldrig. Speciellt med tanke på att vi har typ 150 kvm extra att samla grejer på nu. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0