Det här med män

Så för ett par veckor sedan skickade Anders sms om att han hade adressändrat. Skitbra tänkte jag. Papprena kom hem, han öppnade och läste dom och sedan dess har dom legat på köksbordet. Jag har inte tittat på papprena för jag har tänkt att han vet vad som ska göras med dom så han får ta hand om dom. 


Igår tröttnade jag på att dom låg där och plockade upp dom. Det första jag ser är att han glömt att adressändra för en av oss i våran lilla familj. Vi är alltså 3 personer och han har glömt 1 och han har inte vid något tillfälle reagerat på att det bara står 2 namn på pappret. 

Sååå... han missade alltså Ebba. "Jag trodde inte att det behövdes, hon får ju ingen post". Eh jo, det händer att hon får post bara det att det alltid är JAG som öppnar den. Och oavsett lär ju hennes folkbokföringsadress behöva vara med hennes föräldrar. Eller? Men okej, vi betalar dubbelt då för en dubbel adressändring. 

Jag älskar Anders, det gör jag verkligen. Men vissa saker borde jag lärt mig att det bara är bättre om jag får göra det. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0