Nya huset. Igen.

I fredags fick vi äntligen nycklarna till nya huset! Det var en underbar känsla att kliva in där och veta att det är vårt nu. Det känns verkligen som hemma för oss alla! 


Efter Ebbas kalas i lördags tog vi med alla gäster och åkte ut och tittade på huset. Jag tror att alla gillade det. Det bästa var att när vi gått igenom källaren och mellanplanet så sa vi "ska vi gå till övervåningen då" och flera ba "va?! Finns det en till våning?" Hahah. Och så var det ett par stycken som faktiskt gick vilse i huset. Helt sjukt. Vilse! Haha. Sååå stort är det inte 😄 Men ja, det är många rum. Och otroligt mycket förvaring! Köket är litet, precis som vårt som vi har idag, men i det nya har vi sjukt mycket mer förvaring. Samma med garderober, överallt och massor. Perfekt! Det är ju det som är problemet i nya hus, det finns ingen förvaring planerad. 

På torsdag sätter Anders och hans pappa igång och fixar med tapeter och målar, tror det blir perfekt! Vi har redan kört dit 2 små lass med grejer, tänkte att det är lika bra att börja med småsaker så får flyttfirman ta det största. 

ÄNTLIGEN! 
Kommer visa före och efter bilder sen. Såklart! ☺️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0