Bakslag

Idag kom dagen då jag bröt ihop totalt. Inne på förskolan. Lämningarna har alltid gått jättebra med Ebba, hon har älskat att vara på förskolan så det har känts skönt att lämna henne där. Tills den här veckan... Ebba har varit jätteledsen varje dag. Redan hemma säger hon ibland att hon inte vill gå och när vi kommer in på förskolegården så kryper hon upp i min eller Anders famn och så vägrar hon släppa och när vi väl går så gråter och skriker hon efter mig/honom. 


Idag blev det för mycket. Hon har även fått svårt att somna på förskolan samt vill ha sin snuttefilt i handen hela tiden (hennes stora trygghet). Jag gjorde alla fel man kan göra vid en lämning. Jag var en förälder med ont i hjärtat. Jag gjorde en alldeles för lång lämning och jag bröt ihop och grät med henne i min famn. Jag kunde inte hålla mig när hon grät och höll krampaktigt i mig. Allt jag ville var att gå därifrån med henne i min famn. 

Jag vet inte vad det kan vara som orsakat detta. Här hemma är allt som vanligt, vi har inte börjat packa så den kommande flytten märks inte av än. Jag och Anders bråkar inte. Ebba har inte varit hos barnvakt... på förskolan är allt som vanligt förutom att dom skolar in nya barn. Annars är det samma personal, samma rutiner, samma allt. Pedagogen som var med när jag bröt ihop sa att hon ringer mig och så ska vi ta ett möte i eftermiddag. Jag vet ju att detta inte är någon fara, jag vet att alla föräldrar går igenom det här men jag vill inte gå igenom detta! Jag vill inte att mitt barn ska vara ledsen på förskolan. Jag vill inte att mitt barn ska må dåligt. Jag köpte ett hus utan att okeja med Anders först

Japp! Jag ringde Anders och sa att vi köpt ett hus för 5 miljoner. Men det är vårt drömhus så det var okej! 


Dagen innan vårt bröllop så skrev vi papper på vårt nya hus. Jag är så lycklig så jag kommer skryta om det där huset i all evighet. Läs noga nu.... maaaatsaaal på 24 kvm (lika stor som Anders lägenhet var när vi träffades haha)! Bastu! Pool! Vinkällare! Så många sovrum att vi kommer använda ett av dom som förråd för att vi inte kommer på något annat sätt att inreda ett till sovrum. Så glad! 

I mitten av oktober får vi tillträde så då ska vi måla om i några rum samt slipa golvet i matsalen, annars finns inga renoveringsbehov vilket är skönt när man har småbarn. Skulle inte orka hålla på hur mycket som helst. Kommer dock aldrig våga sova ensam i det huset, knappt så jag vågar det idag och det nya huset är mycket större än detta 😄

Vi håller på och säljer vårat hus i detta nu. Igår hade vi första visningen och det kom 3 sällskap. På söndag har vi nästa visning och efter det kommer domen. Blir det någon budgivning? Jag börjar få lite panik för grannen säljer sitt samtidigt nu och dom fick inga bud på deras visningar för att folk ville kolla in vårat först. Vilket ju är jättepositivt, men tänk om alla föredrar grannens! Vilken panikartad tanke att stå med 2 hus för att ingen köper det ena. 

Håll tummarna för oss! Och herregud vad jag kommer bomba alla sociala medier sen med skrytbilder på nya huset Hahah. Speciellt till våren när poolen är fylld. OCH ingen insyn alls! Vilket betyder nakenbaaad och sol. 


RSS 2.0