Bakslag

Idag kom dagen då jag bröt ihop totalt. Inne på förskolan. Lämningarna har alltid gått jättebra med Ebba, hon har älskat att vara på förskolan så det har känts skönt att lämna henne där. Tills den här veckan... Ebba har varit jätteledsen varje dag. Redan hemma säger hon ibland att hon inte vill gå och när vi kommer in på förskolegården så kryper hon upp i min eller Anders famn och så vägrar hon släppa och när vi väl går så gråter och skriker hon efter mig/honom. 


Idag blev det för mycket. Hon har även fått svårt att somna på förskolan samt vill ha sin snuttefilt i handen hela tiden (hennes stora trygghet). Jag gjorde alla fel man kan göra vid en lämning. Jag var en förälder med ont i hjärtat. Jag gjorde en alldeles för lång lämning och jag bröt ihop och grät med henne i min famn. Jag kunde inte hålla mig när hon grät och höll krampaktigt i mig. Allt jag ville var att gå därifrån med henne i min famn. 

Jag vet inte vad det kan vara som orsakat detta. Här hemma är allt som vanligt, vi har inte börjat packa så den kommande flytten märks inte av än. Jag och Anders bråkar inte. Ebba har inte varit hos barnvakt... på förskolan är allt som vanligt förutom att dom skolar in nya barn. Annars är det samma personal, samma rutiner, samma allt. Pedagogen som var med när jag bröt ihop sa att hon ringer mig och så ska vi ta ett möte i eftermiddag. Jag vet ju att detta inte är någon fara, jag vet att alla föräldrar går igenom det här men jag vill inte gå igenom detta! Jag vill inte att mitt barn ska vara ledsen på förskolan. Jag vill inte att mitt barn ska må dåligt. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0