Jag köpte ett hus utan att okeja med Anders först

Japp! Jag ringde Anders och sa att vi köpt ett hus för 5 miljoner. Men det är vårt drömhus så det var okej! 


Dagen innan vårt bröllop så skrev vi papper på vårt nya hus. Jag är så lycklig så jag kommer skryta om det där huset i all evighet. Läs noga nu.... maaaatsaaal på 24 kvm (lika stor som Anders lägenhet var när vi träffades haha)! Bastu! Pool! Vinkällare! Så många sovrum att vi kommer använda ett av dom som förråd för att vi inte kommer på något annat sätt att inreda ett till sovrum. Så glad! 

I mitten av oktober får vi tillträde så då ska vi måla om i några rum samt slipa golvet i matsalen, annars finns inga renoveringsbehov vilket är skönt när man har småbarn. Skulle inte orka hålla på hur mycket som helst. Kommer dock aldrig våga sova ensam i det huset, knappt så jag vågar det idag och det nya huset är mycket större än detta 😄

Vi håller på och säljer vårat hus i detta nu. Igår hade vi första visningen och det kom 3 sällskap. På söndag har vi nästa visning och efter det kommer domen. Blir det någon budgivning? Jag börjar få lite panik för grannen säljer sitt samtidigt nu och dom fick inga bud på deras visningar för att folk ville kolla in vårat först. Vilket ju är jättepositivt, men tänk om alla föredrar grannens! Vilken panikartad tanke att stå med 2 hus för att ingen köper det ena. 

Håll tummarna för oss! Och herregud vad jag kommer bomba alla sociala medier sen med skrytbilder på nya huset Hahah. Speciellt till våren när poolen är fylld. OCH ingen insyn alls! Vilket betyder nakenbaaad och sol. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0