Kunde inte hålla mig

Skrev ju i tidigare inlägg att jag imorgon ska komma med en nyhet och äh, jag har hållit mig tillräckligt länge med tanke på att allt skulle vara klart och jag ville att alla på jobbet skulle veta först. 


MEN JAG HAR FÅTT NYTT JOBB! 
Jag är så jäkla glad och vill att det ska bli 1 november nu så att jag kan börja. Det är mitt absoluta drömjobb, ja i alla fall nu, det är ju omöjligt att veta egentligen när man inte arbetat med sånt innan ☺️ Jag kommer jobba på en anstalt för män som går under lagen om vård av missbruk (LVM). En nattjänst precis som jag har idag men kroppen lär få en chock när jag går från mitt jobb idag där jag i princip bara tittar på tv och inte utvecklas nånting mot att det faktiskt blir action på nätterna och jag ska lära mig massa nytt! 

Däremot kommer inte mina tider passa Anders jobb lika bra som idag så vi ska skaffa en till bil som Anders ska ha. Idag kommer jag hem vid 7.30 från jobbet och då tar Anders bilen och kör Ebba till förskolan och sedan tar han bilen till jobbet. Jag kommer komma hem senare på morgonen så Anders skulle vara tvungen att åka kommunalt men då ska han lämna på förskolan till kl 8 (vi vill inte lämna tidigare och egentligen börjar Anders jobba kl 8), sen i vinter när det inte går att lämna vagnen på förskolan så ska han hem och lämna vagnen och sedan till tåget. Han skulle typ komma fram till jobbet lagom till lunch, haha. Sen kommer det hända att han får hämta då och då också och då måste han åka tidigare från jobbet. Men det är det värt för mitt nya jobb! 😄
Yeeey! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0