Mycket nu

Det är mycket nu inför flytten men som tur är så delar vi på alla tråkiga samtal man måste ringa för att flytta på saker m.m. Vi har dock inte börjat packa än, men där har vi tid på oss fortfarande. 


Jag bävar inför alla utgifter dock... blir dubbla boendekostnader under 6 veckor, dubbla hemförsäkringar, flyttfirma, golvfirma, tapeter, Ikea, dubbla lån... får ångest bara jag tänker på det men under 6 veckor kommer vi ha närmare 7 miljoner i lån! SJU MILJONER! 😰 Ångest. Och på det ska vi dessutom skaffa en till bil. Varför vi ska göra det kommer jag berätta imorgon 😉

Men ja, ångest. Jag ser så fram emot nya huset men inte allt runt omkring för det är fan inte kul att flytta. Jag har en kompis som har flyttat typ 6 gånger på 1 år. Helt galet! Jag hade lagt mig ner och gråtit vid flytt nr 2. Jag vill fasen lägga mig ner och gråta nu när jag tänker på att packa och packa upp haha. Planen är att fira jul hemma hos oss i år också då vi kommer ha största utrymmet för min skitstora familj så vi har ungefär 6 veckor på oss att få i ordning. Men det borde inte vara några problem, är ju egentligen bara ett måste att mellanvåningen med kök, matsal, lekrum och vardagsrum är färdigt. Sen om det är kaos i sovrummen eller källaren gör inte så mycket. 

Men ja. Mycket nu. 
Någon som älskar att bygga Ikea-möbler? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0