Flytta?

Sedan det blev vårväder och solen faktiskt tittade fram så har jag upptäckt att det kryllar av spindlar på våran altan. Sjukt jobbigt för någon som har fobi! Och härom dagen så tar jag tag och lyfter ett tvättberg nere i källaren och i mörkret ser jag bara något som springer iväg så jag kastar iväg tvätten och allt. Efter en stund ser jag att det är en jättespindel. Alltså jätte! Jag skämtar inte ens när jag säger att den nästan var i samma storlek som en snusdosa! Jag höll på att tuppa av men lyckades springa förbi den och upp och hämta ett glas. Jag la sedan glaset över den och så hade Anders något att ta hand om när han kom hem. 

Men tanken på den där jättespindeln har inte släppt... jag tänker alldeles för mycket på den och "finns det en så finns det flera" så jag är nu rädd för att gå ner i källaren vilket är sjukt opraktiskt när det är där tvättstugan är och tvätten är min uppgift. Så jag funderar på att sälja huset och flytta. Gärna nånstans där det inte finns spindlar alls faktiskt. 

Så gissa min lycka när jag råkade trilla över ett blogginlägg om spindlar där det står att det finns såna där grejer som man pluggar in i vägguttaget som håller spindlarna borta. Svindyra var dom men jag kommer minsann åka till affären direkt efter jobbet imorgon bitti och köpa på mig ett par till varje våning! Kräks på dom där äcklena. Håll tummarna för att spindelgrejerna hjälper, annars ser ni snart vårt hus ute till salu. Och håll tummarna för att Anders inte kollar kontoutdraget efter att jag varit och köpt dom där grejerna, kan hända att jag ligger risigt till då. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0