Poddar

Hallå! Har ni upptäckt poddar? Jag är rätt efter och har precis börjat lyssna på poddar, det är ju skitkul! Nu har inte jag kommit så långt i mitt lyssnande men tänkte ändå göra en liten lista och kanske tipsa någon av er samtidigt. Vad tror ni?
 
Den första podden du lyssnade på?
- Alla våra ligg. Har dock tröttnat nu, avsnitten är alldeles för korta så det känns som att man byter avsnitt mer än lyssnar på själva podden. Med reklam i också så blir det inte så mycket intressant sex-snack kvar, tyvärr.
 
Vilken podd lyssnar du på just nu?
- Just nu är det relationspodden med Bingo och Katrin som går. Jag har nyligen börjat lyssna och börjat om från början så jag är fortfarande på dom allra första avsnitten från när dom fortfarande var tillsammans. Alltså... Jag skulle väl inte skicka in någon fråga själv då jag tycker att det är sällan dom har vettiga svar på frågorna (men dom nyare avsnitten kanske är bättre?) men dom kan ju vara sjukt roliga att lyssna på! Nackdelen med poddar är väl att jag går runt ensam och brister ut i asgarv ibland, ser nog rätt sjukt ut ute bland folk.
 
Favoritpodden?
- Livet på läktaren. Lätt! Lyssnade snabbt igenom alla avsnitt från start och längtar nu till varje Söndag när dom släpper nya avsnitt.
 
Poddar du lyssnat på?
- Alla våra ligg.
- Livet på läktaren.
- En mörk historia. Mina favoritavsnitt var dom om Arbogakvinnan! (Hur läskigt att samtidigt som jag skrev detta började ett program om just arbogakvinnan på tvn?!)
- Relationspodden. Det kanske inte är relevant att ge vanliga svenssons tips som "skaffa 3 barnflickor, städhjälp, boka tvättbil som hämtar eran tvätt och res bort tillsammans en gång i månaden" typ som råd, MEN man skrattar som sagt en del och det väger upp dom ibland korkade svaren.
 
Hur ofta lyssnar du på poddar?
- Så fort jag får chansen! I bilen, på promenaden, i tvättstugan, när jag sminkar mig...
 
 
Har NI några poddtips till en oskuld som mig som inte har hunnit lyssna på så många än? Vet att jag lyssnat på ett avsnitt av nån podd med 2 män som jag tyckte var bra men minns fasen inte vad den heter så har inte hört nått mer av dom. 2 komiker har jag för mig att det var...

Kommentarer
Postat av: Lotta

Rättegångspodden kan jag rekommendera. :)

Svar: Tack för tipset! Ska ladda ner den på en gång :)
Hanna Hämäläinen

2018-04-16 @ 06:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0