Minnen från tonåren

Kom att tänka på detta då jag, syrran och min brorsas tjej asgarvade åt den här historien för några dagar sedan. 

Okej tänk er att jag är 16-17 år gammal. Det har varit nån släktfest och hemma hos min brorsa så sover min kusin med hans fru och deras barn. Eftersom jag ska lämna festen tidigt så passar min brorsa på att pracka på mig att åka hem till dom och passa deras dotter samt min kusins barn. Okej säger jag, snäll som jag är. 

Sen tänker ni er att barnen går och lägger sig och jag lägger mig på soffan och kollar på film. Klockan är väl kanske 23 och jag drar igång tv1000. Sen somnar jag... Nästa sak som händer är att jag flyger upp i panik när jag hör dörren öppnas. Min brorsa, hans tjej, min kusin och kusinens fru kommer in och jag möter dom i hallen. Där står jag och pratar om hur bra det gått och att barnen sover m.m. Har sett att kusinen har kollat mot tvn och gått därifrån och när jag vänder blicken mot tvn så är det full on action. Jag har somnat till min film och tv1000 har startat porr under tiden! Jag trodde jag skulle dö. Barnvakten som tittar på porr när ungarna sover liksom. 

Minns det fortfarande. Skrattar fortfarande åt det tillsammans med familjen. Hoppas innerligt att kusinen och hans fru glömt bort det för längesen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0