Att resa utan barn

Så här sitter vi på flygplatsen i Doha och väntar på planet till Nairobi. Blev inte mycket sömn inatt, dels pga sjukt obekvämt i flygstol och dels för att det serverades middag (???!!) på planet mitt i natten, lagom till jag precis hade somnat. I övrigt grymt bra flygbolag, flög med Quatar för första gången och dom är nog bäst hittills enligt mig. 


Men det jag skulle komma fram till... Jag har varit lite orolig över reaktionerna från Ebbas förskola på att vi reser bort men hon stannar hemma och kommer gå på förskola. För oavsett vad vi tycker så vore det inte roligt att känna att dom som tar hand om vårt barn på dagarna tycker illa om oss eller våra beslut. Men jag har i alla fall blivit så glatt överraskad! Alla i personalen som jag har pratat med har varit så glada för vår skull och verkligen önskat oss trevlig resa. Dom har känts genuint glada och jag hoppas att dom är det. Det har lättat på mitt samvete något enormt att veta att hon har det bra där, att dom kommer prata gott om att vi åkt iväg och att dom är positiva till oss. Som sagt, man, eller i alla fall jag, vill ju vara omtyckt och ha en bra relation till dom som tar hand om det viktigaste jag har. 

Det känns bra nu i alla fall. Skönt att ha kommit iväg men det är typ 8 timmar kvar innan vi är framme så blir nog tidig sänggång ikväll. Vi är redan rätt så möra och vi vill ju gärna vara pigga och fräscha resten av dagarna. 

Glad alla hjärtans dag förresten! ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0