Jinxat

Japp, jag jinxade det där med blöjfri på 1 natt. Efter att jag skrivit inlägget så åkte vi till landet och där började Ebba kissa i sängen. Så 4 nätter i rad nu har hon kissat i sängen 😴😓 MEN! Jag tycker att hon är sjukt duktig ändå som fortfarande vill sova utan blöja, det är ju endast pga hennes egen ovilja till blöja som vi fortsätter. Och hon är noga med att kissa precis innan läggdags samt om vi väcker henne på natten och sätter henne på pottan. Att hon kissade i sängen igår var egentligen mitt och Anders fel helt och hållet för hon fick dricka strax innan läggdags och sen tog vi inte upp henne på pottan tid. Jaja, får hoppas att det vänder snart. Hon totalvägrar ju blöja nu, förutom om vi åker långt. Blir intressant att höra hur det har gått på förskolan sen, hon har ju alltid vägrat potta där men vi har pratat mycket om det dom senaste dagarna att hon måste börja använda pottan på förskolan också eftersom hon inte vill ha blöja på sig där heller. 


Jaja, idag är Ebbas första dag på förskolan på 3 veckor och jag är ledig så jag ska sova  ett par timmar nu mitt på dagen och sedan ta itu med alla måsten som hamnat efter här hemma. Både jag och Anders har ju jobbat mellandagarna så jag är rätt mör eftersom jag inte fått samma vila som jag får när Ebba annars går på förskolan. Inte lätt att jobba nätter OCH vara hemma med barn samtidigt, det blir liksom inte tillräckligt med ensam- och återhämtningstid. 

Nu - Natti natti för mig! Kan säga att Ebba som vaknat vid 9-10 nu under ledigheten inte var så nöjd när jag kl 7 sa att det var dags att kliva upp haha. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0