Apropå semester utan barn

...så är vi nu på semester MED barn. Ebba har dessutom fått vara vaken senare än vanligt vilket gör henne trött (och rätt så odräglig) dagtid. Självklart har hon då fått sova även dagtid men somnar då senare på kvällen... ja ni fattar den onda spiralen. Lägg till 40 graders värme på det och föräldrar som är rätt slutkörda. 


Ikväll härjade hon i sängen i 1,5 timme tills klockan var 23 innan hon somnade. Hon som egentligen var helt slut och borde ha däckat totalt direkt. Det innebär att jag och Anders fått noll med tid tillsammans att prata, mysa, kramas eller få somna i tid! Precis som igår, för ja ni vet, gårdagen var precis likadan. 

Men okej, åter till att semestra tillsammans med sina barn. Tror ni att jag och Anders har haft ett enda vuxet samtal med varandra sedan vi lämnade hemmet för ett par dagar sedan? 
Tror ni att vi haft många mysiga stunder då vi bara pussats och hållit om varandra? 
Vet ni hur många gånger vi fått lämna matbordet på restaurangerna för att en minimänniska just då måste bajsa eller kissa? Vet ni hur många gånger den minimänniskan sedan har ångrat sig angående sina behov när vi väl avbrutit måltiden och kommit fram till toaletterna? 


Men det är kul att resa med barn. Skitkul. Verkligen. Jag saknar Anders (han ligger alltså bredvid mig just nu)!
Skitungen som jag var nära att rea ut på blocket ikväll får inget extra namnam imorgon efter hennes beteende ikväll! Men ja, imorgon är en ny dag och då kommer jag radera den där blocketannonsen jag skrivit klart i mitt huvud och om det blir en bra dag så kommer jag tycka att det är såååå mysigt att resa tillsammans hela familjen. Men just nu suger det röv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0