Att unna varandra saker

Jag och Anders är bra på att unna varandra att hitta på saker på egna håll. Vi har aldrig hindrat varandra från något och vi båda fixar och trixar med att ta ledigt från jobb eller sluta tidigare eller så för att vara med Ebba om den andra ska iväg på roligheter. 


Men... MEN! Den här veckan har Anders grejer 5 dagar! Och dom andra 2 dagarna jobbar han så det är inte så att han är ledig med oss då. Jag har tagit ledigt 2 nätter och imorgon kommer jag gå på ett nattpass utan att sova något innan - för att Anders skulle få komma iväg på roligheter. Och vad hände i torsdags då? Jo då kommer det fram att han ska på fotboll på måndag! Alltså pååååå riktigt. Vi unnar varandra saker på egen hand och eftersom Anders ofta har AW's med jobbet och kunder och så, så blir det oftast han som är iväg på kvällarna men 5 dagar på en vecka! Är det okej att bli sur då eller? 
Fine, det var aw - gå på den då. 
Oj svensexa också - ja men självklart ska han gå på sin väns svensexa! Men fotboll på det också?! Skärp dig för fan. Nu är jag inte ens glad för hans skull. Det är sällan jag tänker elaka tankar om honom men just nu tycker jag faktiskt att han är ett rövhål. Och det rövhålet får stanna hemma varenda kväll i 6 månader framöver! 


Eller?! Vad säger ni? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0