Nu

Hur det är med mig nu? Det är bättre. Trots att jag härom dagen plötsligt fick min första panikångestattack på flera år så Anders fick gräva fram mina gamla lugnande medans jag slet av mig kläderna i panik för att det kändes som att jag inte fick någon luft, så har jag sysselsatt mig med massa roligheter! Jag har varit och sett den senaste fifty shades filmen och jag tyckte att den var riktigt bra! Sen har jag varit på landet tillsammans med svärisarna i några dagar samt jobbat på i vårt sovrum. Jag har äntligen målat klart! Det är ett stort rum, färgen under lös igenom så vissa väggar har jag fått måla 3 gånger och jag har kört allt med en liten 5 cm pensel. Anders tycker jag är konstig men jag föredrar pensel framför sån där rulle faktiskt. 
Morgonen har gått åt att riva tejp, ställa tillbaka möbler och dammsuga där uppe. Snart ska jag åka iväg och köpa decorplast så vi kan plasta en ful bänkskiva vi har i sovrummet också. Samt köpa mattor! Hade behövt en matta på typ 3x3 meter men det är ju i princip omöjligt att hitta så jag köper 2 stora mattor och sätter ihop dom istället. Får hoppas att det blir bra! Visar bilder när det är klart, jag åker till London imorgon bitti så därav att jag haft lite stress att bli klar, vill inte lämna sovrummet i total kaos liksom. 

Senare idag - Utvecklingssamtal för Ebba. Hon flyttar till stora barnsavdelningen här inom ett par veckor och gör stora framsteg hela tiden. Härom dagen sa dom på förskolan att hon är redo att börja läsa. Alltså LÄSA. Inte visste jag att man ens kunde lära sina 2 åringar det 🤔 Men efter påsk kanske vi får börja träna då om hon vill ☺️ Min bebis... tiden går så fort.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0