När kroppen kaikar ur

Med jämna mellanrum får jag världens kräk-attacker. Det kan komma när som helst och var som helst. Helt plötsligt mår jag bara skitilla och kräks rakt ut. Får samtidigt sjukt ont i magen och den sväller upp så jag ser höggravid ut. I söndags var det dags för en sån här najs mag- och kräkattack igen och svullnaden och smärtan sitter fortfarande i, söndag och måndag var jag sängliggandes i princip. Illamåendet också trots att jag inte spyr längre, men det är bra nära ibland. Jag tror att detta beror på min sköldkörtelsjukdom för innan jag började med mediciner mot sköldkörteln så hade jag såna här attacker väldigt ofta och förra året var jag ofta sjukskriven från jobbet och var till och med en vända på akuten. Jag har gjort ultraljud av buken, koloskopi och gastroskopi men läkarna kan inte förklara vad som är fel. Men sedan jag började med levaxin mot sköldkörteln (jag äter dock för låg dos) så har attackerna minskat till kanske en gång i månaden. 

På det har jag mensvärk som inte bara känns som om livmodern försöker gräva sig ut, utan värken har även satt sig i ryggslutet. 

Aaah underbart. Och här sitter jag på jobbet också. Ingen lust att sjukskriva mig igen efter vab och nyss varit sjuk några pass, dessutom har vi vikariebrist så man vill inte sätta kollegorna i skiten hur som helst. Just ja, just nu har jag fan inte råd att vara sjuk heller. Aja, ett lugnt arbetspass i alla fall, alltid något! 

Livet ibland alltså... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0