Första dagen på nya jobbet

Jobbade mina första 6 timmar idag på nya jobbet som boendestödjare :) Jag satt mest inne på kontoret och läste och skrev på en massa papper och mer kommer det bli imorgon. Men det känns bra, väldigt bra! Det kommer nog vara tufft ibland men det känns ändå som ett jobb där jag kommer trivas och chefen är jättetrevlig och hjälpsam.

Imorgon ska jag jobba kvällspass så får lite sovmorgon! Magkänslan säger att det kommer gå bra här och jag hoppas verkligen att den har rätt. Jag sa ju igår att idag skulle vara en bra dag och titta nu. Ibland måste man få ha skitdagar, huvudsaken är att det känns bättre nu och positiva Hanna är påväg tillbaka.

Nu - Kissa, smsa och ta en alvedon så huvudvärken försvinner! Jag inser att intresse-klubben har fullt upp med att anteckna nu...

Puss hej


En sån där dag

Den där känslan av tomhet. Av att vara totalt jävla värdelös. Jag orkar inte med alla äckligt lyckliga människor idag. Speciellt dom som är kära, vad fan gå och göm er i en jävla källare nånstans så vi andra slipper se er! Jag har inte rört mig utanför dörren idag för jag orkar helt enkelt inte se andra människor. Jag orkar inte fixa i ordning mig och fejka ett leende.

Ikväll vill jag bara sitta hemma för mig själv och deppa och vara arg på äckliga, lyckliga människor och världen överhuvudtaget. Kanske att jag gråter en skvätt också. Men bara kanske. Ibland måste man få ha såna här dagar, när man inte behöver låtsas om att allt är bra.


Imorgon ska jag jobba min första dag på nya jobbet! Kan hända att jag är den enda i hela Stockholm som faktiskt är glad över att behöva kliva upp 06.30 en Måndag morgon för att jobba. Men jag är taggad och jag känner på mig att det kommer vara en bra dag imorgon!


Men idag är en sån där dag!

Den där första kyssen

Vi stod under ett tak vid Broskolan, det hade börjat regna när vi var på promenad så vi gick dit och fortsatte prata. Jag kommer ihåg att jag ville kyssa dig men jag var för blyg för att ta första steget. Helt plötsligt händer det, precis som i en film så sträcker du fram handen och tar tag i min jacka och drar mig tätt intill dig och trycker dina läppar mot mina och det pirrade, sprakade och flög fyrverkerier i hela kroppen.

Det var vår första kyss.
Vi stod på Soft bar och hade dansat tillsammans i ett par timmar. Vi gick och ställde oss lite utanför dansgolvet. Jag stod lutad mot ett "staket" och du ställde dig nära, så nära. Jag visste att den där kyssen skulle komma men jag vet inte om du var lite osäker och blyg eller om du bara ville retas för vi stod länge sådär nära varandra, sådär så att våra läppar nästan möttes. Tänk om jag i den stunden hade vetat hur jag skulle falla för dig, och hur hårt det fallet skulle bli.
Till slut möttes våra läppar. Inte i ett vanligt fylle-krog-hångel, det här var mjukt. Jag tyckte om att ha dig sådär nära, trots att jag knappt kände dig.

Det var vår första kyss.

Someone like you


I hate to turn up out of the blue uninvited

But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.


Never mind, I'll find someone like you

I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,"


You know how the time flies

Only yesterday was the time of our lives

We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited

But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you

I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."


Nothing compares

No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Never mind, I'll find someone like you

I wish nothing but the best for you
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Never mind, I'll find someone like you

I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Because of you I find it hard to trust not only me, but everyone around me

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I lose my way

And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake
A smile, a laugh everyday of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with


Jag är en person som är skadad. Det syns inte, men jag är det på insidan. Jag litar inte på någon och jag tror att alla ska lämna mig. Min familj, mina vänner.. alla - jag tror att dom kommer lämna mig. Jag har svårt att se varför någon skulle tycka om mig på riktigt. Det blir väl så när man gång på gång fått höra hur värdelös man är.

Det här är något som jag jobbar på hela tiden, att ändra mitt tankesätt. Och egentligen har jag ganska bra självkänsla men det händer fortfarande att dom där känslorna pickar på. Dom som säger att jag inte är värd det. Det har satt mina förhållanden på prov också, för självklart har jag inte förstått varför dom velat ha just mig. Varför dom valt mig och ingen annan. Min största rädsla var att dom skulle lämna mig för någon annan.

Juan förstod mig ganska bra ändå, antagligen för att han själv var lika skadad. Han förstod varför jag ibland tvivlade på honom, han förstod varför jag ibland skrek. Men han fick kämpa länge innan jag litade på honom, det är synd. Daniel förstod mig inte alls. Han förstod inte hur jag kunde tvivla, han förstod inte varför jag kunde bete mig som en knäppis ibland. Det spelade ingen roll hur jag än försökte förklara. Han försökte men han hade inte tålamodet. Hur får man någon annan att förstå hur skadad man faktiskt är? När det tog slut så blev jag arg, jag var så jävla arg. Men samtidigt kände jag den där känslan igen, klart att han lämnade mig. Klart att han gick, precis som alla andra kommer göra. Jag förtjänade inte honom.


Eller är det så att han inte förtjänar mig?
För annars hade han väl inte gått. För jag är jävligt bra. Jag är inte perfekt och man får ha tålamod med tilliten. Men han som får mig, han ska fan skatta sig lycklig. För bättre tjej finns inte!

Jag skrev förut "People always leave".
Syrran kommenterade "Men dom som är värda att behålla, dom stannar".

Becka här! #2

Eftersom att Hanna inte byter lösenord på bloggen så kommer detta bli ett återkommande moment. Men Hanna, när du ser detta, jag har glömt mina målarböcker hos dig! AAAHAHHH
 
 
Anyhow, jag hade faktiskt inget att säga egentligen.
 
JO! Hanna Seriöst, du ser väl vem han e lik? Hahahahah
 

 

 

BEEEEEEEEENJAMIN


If I could turn back time

Vi stod på Arlanda. Jag skulle på en kort resa och du lämnade av mig vid flyget. Du bar min väska och vi höll varandra i händerna. Dom där välbekanta händerna som hållit i mina så många gånger tidigare.

Jag skulle checka in min väska och vi stod länge och bara höll om varandra och kysstes. Dom där välbekanta kyssarna. Du hade din förlovningsring i en kedja runt halsen och jag höll i den hårt med min vänstra hand, där jag hade min ring. Sådär som jag brukade göra. Och vi kysstes länge, länge. Du skrattade och frågade vad det var med mig och allt jag fick fram var "Jag vill inte åka. Jag vill stanna här med dig."

Jag visste inte vad det var för jag hade verkligen sett fram emot den där resan men där på flygplatsen kändes allt så fel. Magkänslan skrek åt mig att inte åka, den skrek att jag borde stanna hemma. Med dig. Och vi fortsatte kramas, vi fortsatte kyssas där på terminal 4. Du sa att du älskade mig och jag kunde verkligen känna kärleken. Kärleken från dig och kärleken till dig. Jag älskade dig så mycket att det kändes i hela kroppen, jag ville aldrig lämna dig.

Jag åkte på den där resan trots att det kändes så fel. Idag ångrar jag att jag gjorde det. Jag skulle aldrig ha åkt, jag skulle ha lyssnat på magkänslan. Men jag åkte...


Åh vad jag älskade dig!

Saker jag inte visste att jag hade

Rebecka går in i mitt extra rum som jag har använt som förråd.

R; Det ligger en massa pengar här. Och du har en skrivare!

Jag; Jahaja, det har jag tydligen.

R; Och där ligger det en dator!

Jag; Va? Vart då? Ojdå


Sen går vi till vardagsrummet och hon ser en scart som hon vill ha.

Jag; Men det är till mitt wii.

R; Har du ett wii OCKSÅ?

Jag; Ja men det visste jag iaf att jag har..

Jag vill träffa honom

Jag vill träffa någon som älskar mig och som inte har några problem med att säga det. Någon som vill att jag ska träffa hans vänner, någon som vill gå ut och festa tillsammans med mig. Men någon som inte är ute och festar varje helg. Jag vill träffa någon som är trogen, någon som inte behöver bekräftelse från andra tjejer när han har mig. Någon som inte ens tittar åt andra tjejer. Jag vill träffa någon som tycker att jag är det vackraste han någonsin sett, någon som är lycklig bara han får vara med mig.

Jag vill träffa någon som är riktigt bra i sängen men som inte har legat med en massa andra innan. Jag vill träffa någon som åker direkt till mig från jobbet för att han har saknat mig. Men jag vill ändå att han ska ha sitt eget liv där han hittar på saker utan mig. Jag vill träffa någon som är snygg, snäll, omtänksam. Någon som kan visa känslor, någon som gråter ibland. Någon som inte bråkar men som ändå vet hur man ryter till.

Jag vill träffa någon som vill hålla mig i handen. Någon som kan tillbringa en heldag i soffan med mig. Någon som diskar och tömmer kattlådan åt mig. En kille som inte kräver att jag ska vara på topp varje dag. Någon som inte drar så fort vi tjaffsar. Jag vill träffa någon som inte är aggressiv, som inte tar droger. Någon som överaskar mig med små saker som t.ex blommor regelbundet. Jag vill träffa någon som låter mig ha mitt eget liv. Någon som inte är speciellt svartsjuk men som ändå inte vill dela mig med någon. Någon som gillar mina vänner. Någon som kan få alla mina bekymmer att försvinna bara genom att kyssa mig.


Jag vill träffa honom. Men jag vet också att Han inte finns.

Och du undrar varför jag alltid hatat dig

Du kom ut ur duschen och frågade vart ditt schampo var, jag sa att jag inte visste. Sanningen var att jag hade gömt det, men bara bakom duschdrapperiet. Jag ville ju bara jävlas lite.

Du tog tag i min nacke och frågade vart schampot var igen. Jag skrek åt dig och då tog du ett hårdare grepp och jag kände hur mina ben sakta vek sig, det gjorde så ont. Då slängde du ner mig på golvet. Jag försökte ställa mig upp och springa iväg, nu grät jag. Men jag kom ingenstans för du slet tag i min nacke, så som du alltid gjorde och så slängde du ner mig på golvet igen. Jag skrek, jag hatade dig. Du sparkade mig.

Du sa att jag skulle lära mig att man inte gör sånt, jag  skulle ge fan i dina grejer. Varje gång jag ställde mig upp så gjorde du samma sak, du slet tag i min nacke. Tillslut låg jag bara kvar på golvet och skrek medans du fortsatte sparka. Jag skrek att jag inte hade rört ditt schampo men det spelade ingen roll längre.

Det var inte första gången du gjorde så och det var heller inte den sista. Det var en helt vanlig kväll.
Kvällen efter så ställde jag fram ditt schampo när jag duschade och jag kollade noga att jag inte råkat flytta något annat som du skulle kunna behöva. En helt vanlig kväll bara...

Konversation mellan två blondiner #5

Jag; Min mobil har fuckat ur. Den gör inte längre som jag säger.

Rebecka; Har den börjat skicka ut sex-sms på Fredag och Lördag kvällar eller?

Jag; Ja men typ!

Rebecka; Joo det är jobbigt, jag har haft samma fel på min mobil också.

You don´t deserve my tears, I guess that´s why they ain´t there


What goes around comes back around


There was a time

I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it

Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out

I wanted you bad
I'm so through with it

Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now

So sad, you're hurt

Boo hoo, oh, did you expect me to care?
You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there

When I think that there was a time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you


I know you want me back

It's time to face the facts
That I'm the one that's got away
Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life
Thank God I found the good in goodbye

I used to want you so bad
I'm so through with that
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I will always be the, best thing you never had.
Best thing you never had!

Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right nowYour memory will always remain here through us

Vi hade suttit i hytten hela kvällen och haft kul, vi drack och skrattade. Vi var på väg hem från Estland. Jag gick upp till baren och satt där och väntade på att ni andra skulle komma när någon kom fram till mig och sa "Cosmos är borta". Några män hade sett dig sitta på staketet ute på däck och nästa gång dom kollade dit så var du borta.
Vi sprang och letade igenom hela båten, kollade alla hörn och skrymslen. Det kändes helt overkligt, som i en film. Dom stoppade båten och det kom 2 båtar till som cirkulerade medans räddningsbåtar och en helikopter sökte efter dig. Vi satt i 3 timmar och väntade innan dom gav upp, dom sa att det inte fanns en chans att du kunde överlevt så länge.
Vi fick en ny hytt för att slippa se din säng. En hytt utan fönster så vi inte kunde se ut. Jag packade ihop dina saker i din väska och gav den till prästen. Sen la vi oss och sov dom få timmar som var kvar.
Så overkligt. Som i en hemsk film. Du hittades aldrig och idag är det 3 år sedan. Ikväll ca kl. 23.00 är det exakt 3 år sedan den hemska natten.
Du är saknad av många, men jag hoppas att du fått frid.

The reason is you

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you

And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with every day
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away

And be the one who catches all your tears
That's why I need you to hear

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you 

I'm not a perfect person
I never meant to do those things to you
And so I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
and the reason is you

I've found a reason to show
A side of me you didn't know
A reason for all that I do
And the reason is you


Den där kvinnan i mitt liv

Min bästa vän är Linda, min fru, wifey, kvinnan i mitt liv... Kärt barn har många namn. Vi kan verkligen prata om allt och veta att det inte kommer spridas vidare. Ibland vet jag inte vad jag hade gjort utan henne, hon finns verkligen där i alla lägen. Hon står ut med mitt eviga tjat om killar, tar hand om mig på fyllan och hjälper mig om det skulle bli slagsmål. Men hon kan också vara den som ser till att vi nästan hamnar i slagsmål och vi gör korkade saker som att hoppa ner på tunnelbanespår tillsammans.

Det kan gå flera dagar utan att vi hörs av men det gör inget för vi vet var vi har varandra oavsett. När vi festar tillsammans så har vi koll på varandra, blir den ena för full så tar den andra det automatiskt lugnt, vi kan sitta på tåget och kommentera andra personer högt bara för att ha nått att skratta åt tills vi dagen efter kommer på hur korkat det var. Vi kan sitta hemma och snacka om allt och inget bara för att få ur oss det. Vi har känt varandra i typ 9 år, varit nära vänner i 6 år och har aldrig bråkat. Det är nästan så att jag undrar om det är något fel på oss eller om vi bara fortfarande är sådär nykära i varandra ;D
Inte nog med att hon är min bästa vän, nu ska hon bli min roomie också. Nästa vecka flyttar hon in i mitt extra rum! Förhoppningsvis slår vi inte ihjäl varandra men oavsett om vi skulle göra det så lär vi vara lika bra vänner i slutändan iaf.
Min wifey som ska vara min brudtärna, henne som jag ska dumpa mina snoriga barn på, henne som jag ska hindra från att hamna i förhållandefällan, hon som jag har kul med t.o.m dom dagar vi har tråkigt, hon som ser till att jag äter ordentligt och dricker måttligt med sprit, hon som drar med oss på efterfest hos några främmande killar som jag sen får rädda oss ur <3

Det där med vänskap

Naaw, läste något riktigt fint på Jennifers blogg nyss. Gå in och kika :)
http://jenniferagren.blogg.se/2011/october/elstockholmo-i-helgen.html

Haha skrattade bara när jag läste inlägget för det är fan sjukt vad vi har gjort tillsammans trots att vi bort långt åt helvete ifrån varandra! Glad att jag har dig gumman <3

Hur underbart är det inte med vänner som ringer och det första man får höra är "Tack Hanna för att du finns. Tack för att du lyssnar oavsett om jag vill gråta, skratta eller gnälla. Vet inte vad jag hade gjort utan dig." Jennifer är en sån vän.Jag vet inte om det är någon "vuxengrej" för jag märker hos flera av mina vänner att vi visar uppskattning och kärlek till varandra på ett sätt som vi inte gjorde för ett par år sen. Det värmer i hjärtat när man får ett sms eller ett samtal med ett "Tack för att du finns <3" av en vän.
Så glöm inte att visa dina vänner uppskattning, berätta hur mycket dom betyder för dig, skicka ett sms. För dom förtjänar att veta hur viktiga dom är för dig. Hur dom förgyller din dag!


Hur en blondin knäcker en annan

Jag; Men seriöst hur mycket Redbull dricker du i veckan egentligen?

Rebecka; Hur mycket alkohol dricker du i veckan egentligen?

Jag; Nu byter vi samtalsämne..

Det där med styrka

"You never know how strong you are until being strong
is your only choice"


Det är i dom svåraste stunder man inser hur stark man faktiskt är som person. Det här citatet är mitt absolut favorita. Jag förstod hur stark jag är när pappa dog och det kändes som att någon slet ut hjärtat på mig om och om igen, dag ut och dag in. Jag förstod hur stark jag är när jag hade 8 helvetes år efter det. När det inte gick en dag utan att jag tänkte på hur jag på bästa sätt skulle ta livet av mig, vad jag skulle skriva i ett avskedsbrev, hur jag skulle be familjen om ursäkt.

Inte många vet om det men min systerdotter Nora, som är den äldsta av mina syskonbarn räddade mig. Första gången jag såg henne, höll i henne så visste jag att jag aldrig skulle lämna henne frivilligt. Hon fick mig att orka helvetes åren. Jag hade ätstörningar, jag skar mig själv och hoppades varje kväll att jag inte skulle vakna morgonen efter, men hon och mina andra syskonbarn fick mig att orka ändå. Jag kan gå igenom vilken skit som helst, andra kan utsätta mig för vad som helst men jag kommer aldrig lämna mina solstrålar. Jag ska skydda dom mot allt, alltid.

Det var EN person som förstörde min tonår. Han gjorde så att jag fortfarande inte kan lita på män, speciellt inte äldre. Han är den enda personen i hela världen som jag faktiskt hoppas ska dö. Jag hatar honom men han lärde mig hur stark jag faktiskt kan vara.


Här finns inga brustna hjärtan

Du ville träffa mig I veckan
Det var nån dag som passa dig

Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig
Du glömde fråga mig
Du flyger högre än oss andra
Man får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän

Först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert

O lika sorgset som förut men
här finns inga brustna hjärtan
Alla ser likadana ut, alla ser likadana ut
Det är grönare I parken
O du ropar högt när du är där
Du säger att jag skrämde bort dig men du var ju aldrig här
Du var ju aldrig här
Du går ensam hem från krogen och jag undrar hur du gör
Det är lättare att falla med ena foten utanför
med ena foten utanför

Du ville träffa mig I veckan

Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaksTake your life with cocaine

För några år sen lärde jag känna en kille som blev en av mina bästa vänner. Vi kunde ha våra tjaffs men han betydde riktigt mycket för mig. Tills han förändrades. Han var inte längre den omtänksamma killen som fick mig att skratta. Han blev en riktig skitstövel för han hade hittat något annat som blev viktigare för honom. Det kallas droger.

Jag sa upp kontakten helt när jag inte orkade ta mer skit från honom och det gick ett par år utan att vi hördes av. För några månader började vi ses igen, han sa att han hade slutat med allt och han bad om ursäkt för sitt beteende. Det var inte som förut mellan oss men jag var glad att ha honom tillbaka. Däremot kunde jag inte lita på honom igen och det tog inte många månader innan jag fick det bekräftat, han hade börjat igen. Eller så hade han bara aldrig slutat.

Det enda jag bad honom om var att inte vara hög när han var med mig och att aldrig ta hem droger till mig. Han har inte hållt något av det han lovade. Jag har förlåtit honom flera gånger om för alla möjliga saker han gjort och sagt men jag tror att det är slut med det nu.

I samma veva som jag lärde känna den här killen så lärde jag också känna en annan. Han var verkligen min bästa vän i gymnasiet. Vi gick i samma klass och ett tag när ingen annan i klassen pratade med mig så var han den enda som gjorde det, han var min enda anledning att ens gå till skolan under en tid. Han är en genuint snäll kille och vi hade alltid kul tillsammans! Han är det enda med gymnasiet som jag faktiskt saknar. Vi förlorade tyvärr mycket av kontakten när vi tog studenten men jag har tänkt på honom och tog kontakt igen för någon månad sedan. Idag har vi ingen kontakt för sist jag träffade honom tog han kokain framför ögonen på mig. Jag satt bredvid med tårar i ögonen och bad honom att låta bli. Han lyssnade inte.

Efter det har han sagt att han vill ha tillbaka det vi hade förut och att jag ska höra av mig när jag också vill det. Jag vill ha det som förut med honom, jag saknar verkligen honom men jag sa att han får höra av sig när han har lagt av med drogerna. Som jag skrev tidigare, idag har vi ingen kontakt...


Oavsett hur skit allt kan vara i perioder och hur mycket jag än vill fly från verkligheten ibland så är jag övertygad om att jag aldrig kommer börja med droger. Anledningen är att jag känner så många fina personer som gått ner sig i skiten. Jag saknar dom. Inte personen dom är idag med drogerna, jag saknar personen jag vet att dom är utan droger. Därför ska jag aldrig trilla dit.

Tacksamhet

Jag är tacksam över att jag lever i en fullt fungerande kropp
Jag är tacksam över att jag är frisk
Jag är tacksam över min familj
Jag är tacksam över mina vänner
Jag är tacksam över alla mina 8 syskonbarn med helt olika personligheter men alla lika underbara
Jag är tacksam över att jag inte ser ut som ett fuck-face
Jag är tacksam över min fina lägenhet
Jag är tacksam över att jag har fått känna det underbara med att älska någon och bli älskad tillbaka
Jag är tacksam för allt jag lärt mig
Jag är tacksam över att jag kunnat betala räkningarna och bo kvar trots att jag för tillfället är arbetslös

Jag är tacksam över att jag är den jag är, trots att jag inte är perfekt
Jag är tacksam över att min pcos verkar ha blivit bättre så att jag kan bli mamma

Jag är tacksamStop counting the stars


Never ignore a person who loves you, cares for you
and misses you.

Because one day you might wake up from your sleep and realize that you lost the moon while counting the stars.

Varför måste det sluta i tårar, skrik och panik?

I Fredags var jag ute med tjejerna. Vi åkte till Soft och dansade ett par timmar och sen åkte Daniel hem med mig. Igår satt vi hemma hela dagen och mös och han fixade någonting med min dator.

Jag som skulle ha en lugn hemmakväll igår hamnade istället på latinoklubb, vilket innebär tequila och röra massa höfter. Träningsverk i rumpa och lår idag! Haha, illa om man får det av att festa?
Hade iaf skitkul men eftersom en vän fyller år idag och jag måste vara körduglig så tog jag sista tåget hem. Det fick jag ju ångra grovt! Tåget åkte till Spånga och där blev jag ståendes ensam i över 1 timme ute i kylan i väntan på bussar. Jag tröttnade typ när jag förlorade känseln i benen och tog en taxi istället. Kul när man för en gångs skull är duktig och åker hem tidigt!


Du ger mig en känsla av tomhet. Varför har du den inverkan på mig?
Fast hellre tomhet än att behöva vara ledsen. Jag trivs med dig, vi har kul, jag får en känsla av att du faktiskt bryr dig om mig när vi ses. Vi skrattar tillsammans. Och bara att få sova med dig. Inte sova med någon - utan att sova med dig. Vad jag skrattade när du bad mig lägga mig tätt intill dig på morgonen och när jag gjorde det så sa du bara "närmare, närmare". Haha det gick inte att komma närmare, jag låg ju nästan på dig tillslut! Du är så söt ibland. Jag älskar när du lägger dig riktigt nära, lägger dina armar om mig och kramar mig sådär hårt men ändå mjukt, så som bara du kan. Sådär som du ville att jag skulle göra där på morgonen.
Du sa att vi skulle sova tillsammans igen... Har du ångrat dig nu?

Jag saknar inte dig längre på samma sätt men du finns i allt. Alla låtar jag hör, ställen vi varit på tillsammans, saker vi gjort, saker vi skulle göra. Du finns hemma hos mig, i min soffa, min säng, i köket där vi alltid lagade mat tillsammans... Det är nog lättare för dig att tänka bort mig eftersom vi nästan aldrig var hos dig. Jag har inga speciella flingor i ditt köksskåp som ingen annan äter. Vi sitter inte på speciella platser i ditt kök. Vi låg aldrig och höll om varandra flera timmar i sträck i din soffa. Det var inte hemma hos dig jag lärde dig att handfat är bra till mer än att bara tvätta händerna...

Jag känner tomhet. Jag är inte ledsen, bara tom. Men det är något med dig som gör att jag ändå fortsätter träffa dig. Vi har kul, du får mig att känna en trygghet som jag aldrig tidigare känt.
Och sexet ska vi inte ens tala om, it is goooood! Men inga mer tårar, det var längesen. Nu är det tomhet.

Krossa alla fönster

Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as

Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla

Han har bränt alla tänkbara broar
Han har sänkt alla möjliga skepp
Han har kallat dig 'äckliga hora'

Han har till och med spräckt din läpp
Borta några veckor från huset
Kommer hem med läppstift på kuken
Jag tror aldrig att han kommer å fatta
Om du inte låter nävarna snacka
Han har alltid humör som en åskkur
Blir han arg ser han rött som ett stoppljus
Men ser till att beter sig som flockdjur
Fisten säger 'pang' och det är blåttljus
Denna gång är det du som har ljuset
Ingen mer chans, han ska ut ur huset
Gör en Lisa "left-eyed" Lopez
På honom så fort du kan

Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as


Han har missat din mammas begravning
Han har missat din födelsedag
Så det känns som han pushat sin gräns
Hade inte du högre krav?
Hur kan han vara det största som hänt?

Man kan se det på olika sätt
Men han har aldrig fått dig att komma
Du får alltid fejka och avsluta själv på toaletten
Han försvinner iväg när det kniper
Och kommer krypande på alla fyra
Men en blick som han han ville fria

Men i ett skick som han hade klamydia
Han säger att han vart med någon annan
Att han gjort att hon strax ska bli mamma


Är han rätt för dig,
Ligger där och luktar sexköp, lättöl och svett
Lilla mumma är du rädd,
Nej för du är bara rädd om du gör det som är rätt

Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as


Ta honom i gränden, på vägen hem
Hela världen vet att hans sista chans är bränd
Så krossa alla tänder, en efter en
Och om han inte fattar
Börja om igen


Börja om igen
Aldrig börja om igen
Ni två kan aldrig börja om igen


Happiness


"Being happy doesn´t mean that everything
is perfect.
It means that you´ve decided to look beyond the imperfections"
Konversation mellan två blondiner #4

Jag antar att ni har läst Rebeckas kärleksförklaring till mig? Hon är så söt hon men vem kan motstå mig liksom...
Rebecka, klart att jag förlät dig även om du var världens sämsta vän ett tag. Alla gör misstag och du råkade ta en liten sidoväg i livet där jag inte ville hänga med. Jag tänkte skriva att jag är glad att gamla Becka är tillbaka men du är ju inte gamla Becka. Du är bättre! Jag hoppas du själv inser hur långt du har kommit och du har gjort det helt själv. Förstår du hur stark du är?

Jag känner ingen med så sjuk humor som du har. Du kan säga ett ord och jag kan pissa på mig offentligt av skratt. Jag har numera slutat smsa med dig på offentliga platser för det slutar bara med att jag går och asgarvar för mig själv. Jag har alltid roligt med dig, jag kan sitta med tårar i ögonen men du lyckas ändå få mig att skratta.

Jag är glad att jag har dig, jag är glad att jag svarade på ditt brev när du låg på psyk. Det tog några år men nu sitter vi här, med en bättre vänskap än någonsin? Men gumman trilla aldrig dit igen, inte i något av skiten du höll på med. Du är värd så mycket bättre!Nu har jag inte bara Linda som hjälper mig att dissa killar. Rebecka gör sitt bästa hon också!

R; Säg bara såhär "Din kuk är för liten, när jag har sex med dig så känns det som att jag ligger med en tjej. Och jag är inte gay!" Eller så säger du bara att du är kär i mig.


Jag har också slagit något slags rekord i mest korkade felskrivning.
Babyboy; Jag gillar att jaga och du leker svår. Men du vet att jag kommer fånga dig en dag.
Jag; Jag leker inte svår, jag är gay.
Neeeeej jag mena svår!


Ja, så går det när man pratar i telefon och chattar samtidigt!


Becka här!

Jaa, förra inlägget var också från mig!
Men Hanna här är en vän som jag tycker att jag borde säga några ord om.

Andra året på gymnasiet började jag i en ny skola och en ny klass där jag inte kände någon. Efter ha prövat att umgås med dom flesta så fastnade jag för Hanna. Jag nöjer mig inte med första bästa vän förstår ni, jag måste ha auditons där dom får sjunga valfri sång dom har skrivit om mig, sedan ska dom genomgå besiktning. Efter det finns det minst tio prov som man måste klara för att ens få tala med mig. Hanna fuskade iofs, för hon läste min blogg och visste redan alla rätta svaren på proven. Dock när hon vann utmärkelsen att vara min vän så fanns det ingen återvändo att ångra mig så jag fastnade med henne.

Skämt åsido, Hanna blev min bästa vän för att jag tyckte om henne. Vi skrattade, grät och smed planer ihop. Efter att vårat projektarbete det sista året var inblandat i ett dödsfall så blev jag fucked up. Återfall i destruktivitet. Jag sket i allt och alla, jag prioriterade min undergång före allt annat, även Hanna. Hur man kan göra så mot sin bästa vän vet jag fortfarande inte, eller jag har iallafall inget bra svar på det. Jag vet inte varför jag gjorde det, ett tag tänkte jag tillbaka på det och kom fram till att det måste ha varit undermedvetet för att skydda henne från mitt liv. Men nu i efterhand så vet jag bara hur jävla fittigt gjort det var av mig. Jag förstår fortfarande inte hur jag kunde välja att slänga bort allt bara så där. Hon förtjänade det verkligen inte.

När jag sedan under tvång fick uppleva hur alla substanser lämnade min kropp så var jag inte så kaxig längre. Jag grät mig till sömns på instutionen och saknade mitt gamla liv. Inte det livet jag hade innan jag började med allt dumt, inte mitt liv som barn, utan mitt liv jag hade när Hanna kom in i mitt liv. För då kändes det som om att allt innan inte spelade någon roll för framtiden jag skulle få. Det var punkten i mitt liv då jag fick verktygen till att skapa en bättre framtid. Tillslut gick jag upp mitt i natten till personalen och bad dom kolla efter Hannas adress på hitta.se. När jag hade adressen i min hand så sprang jag in på mitt rum och började skriva. Jag kommer inte ihåg vad jag skrev, jag kommer inte ihåg hur mycket det var jag skrev. Jag tror jag försökte förklara mig men kom nog fram till att det egentligen inte fanns något att förklara. Det var dags att svälja stoltheten och be om ursäkt. Även om hon inte godtog det så hade jag iaf försökt, dock skulle jag nog försöka tusen gånger till. Innan jag fick svar från Hanna (för det fick jag!) så föreställde jag mig hur jag skulle skriva tre brev om dagen och att hon skulle behöva flytta på grund av att det kom så många brev. Likt en scen från första Harry Potter eller liknande, där breven strömmar in från skorstenen och så vidare.

Men Hanna svarade och jag skrev tillbaka. En dag ringde hon till Rebeckahemmet för att prata med mig, jag kommer ihåg hur förvånad jag blev när jag hörde hennes röst i andra änden av telefonen. Efter det flyttades jag till Örebro och vi behöll kontakten. Vi träffades och fikade när jag kom hem ibland. Det kändes inte som förut men det var så skönt att träffa henne iallafall. Ungefär som att träffa ett ex man fortfarande är jättekär i, och så ligger man med varandra. Man är nöjd även fast det hade kunnat blivit så mycket bättre. Men vi fick tätare och tätare kontakt. Vi gick ut på en latinoklubb en gång när jag var hemma. Jag HATAR latino, men vadfan man måste göra uppoffringar ibland, haha. Vi började prata i telefon och smsa oftare, även när vi inte ville något speciellt utan bara ville kolla läget eller prata. Hon kom och hälsade på mig i Örebro och jag åkte med henne hem till Stockholm igen och bodde hos henne en helg. Efter det gick allt snabbt som fan och jag flyttade till huvudstaden. Min första gäst i min nya lägenhet var Hanna. Hanna är den jag hör av mig till varje dag bara för att se vad hon har för sig, Hanna är den jag hänger med. Vi har byggt upp världens roligaste humor som ingen av er någonsin kommer förstå.

Snart är det tre år sedan jag började knasa till det. Tre år. Men om man vill något riktigt mycket så spelar det ingen roll hur lång tid det tar för att bygga upp det igen, enligt mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lifehouse – Everything

!


Det där med rykten

Vad är det som gör att folk sprider rykten om varandra? Varför känner en del människor ett behov av att sprida lögner om andra? Mår man så dåligt med sig själv att man måste få andra att verka sämre eller har man ett så tråkigt liv att man gör allt för att få lite, lite spänning?

Det slår aldrig fel, den som det pratas om är den som är mest oskyldig. Den gör inget av det som sägs.
När jag och Juan träffades så var det en massa folk som ville förstöra mellan oss och det spreds det en jäkla massa rykten om att jag låg med allt och alla. Juan trodde mig men klart att det blev påfrestande för honom att höra det i flera månader. Han förstod vilket skitsnack det var när en person sa att han träffat mig och legat med mig en Lördag. Den Lördagen hade jag tillbringat hela dagen tillsammans med Juan.

Till mig sa folk att han tog droger. När dom sen också sa det till min familj så ställde mamma kravet att Juan skulle gå och kissa om han ville träffa mig igen. Han kissade rent och fortsatte kissa regelbundet. Ändå fortsatte pratet och tyvärr har jag folk i min "närhet" som tror ryktena och har fortsatt sprida dom vidare.

För ett tag sedan fick en vän reda på att en tjej som hon dejtar har fått höra om hur hon ligger runt. Min vän flirtar och det var hon också ärlig med men hon ligger absolut inte runt! Vi andra brukar skoja med henne om att hon är så ordentlig och pryd. Men nu var det någon som ville förstöra mellan dom för man kan ju aldrig bara vara glad när två personer har "funnit" varandra.


Jag har lärt mig att inte lyssna på rykten för det brukar vara tvärtom. Men jag kan fortfarande inte förstå varför man sprider lögner om andra? Tycker du inte om någon och vill snacka om den så gör det - om saker som faktiskt stämmer!

Så perfekt men ändå inte rätt

 

 
Jag träffade en kille strax efter att det tog slut med Daniel men eftersom jag fortfarande inte kommit över D så förstod jag från början att det inte skulle funka. Den här killen har mycket som jag söker hos en kille och vi hade roligt tillsammans, men jag ville bara ha D. Den här killen skrev till mig för ett tag sen och ville ha en förklaring på vad som egentligen hände. Nu undrar jag vad som hade hänt om vi hade träffats om några månader istället, hade det fungerat då? Jag tror inte det. Jag vet faktiskt inte.

Egentligen spelar det där ingen roll för jag vet att jag inte kan ha ett förhållande just nu. Inte så länge jag fortfarande har ett ex i tankarna. Jag har knappt varit singel på mer än 5 år så nu tänker jag ta vara på det. Jag behöver det.

Men hur förklarar man för någon att det inte går? Hur förklarar man för en person att så mycket med honom är perfekt, men att han ändå inte är rätt för mig. Han tror inte på mig och till viss del förstår jag honom. Ett tag önskade jag att det hade känts rätt med honom, en person som han hade nog bara varit bra för mig. Men jag bara känner det, att han inte är rätt. Men hur förklarar man något sådant?
Life is short


Life is too short to wake up in the morning with regrets.
So love the person who treats you right, forget about the one´s who don´t
and belive that everything happens for a reason.
If you get a chance, take it. If it changes your life, let it.


Mitt favoritcitat

Jag vet inte varför men dom här orden berör verkligen mig.
Mitt absoluta favoritcitat;

"You never know how strong you are
until being strong is your only choice"

Släpp taget först så slipper du vara den som blir sårad"Love is like a rubberband.
We keep pulling, someone let´s go and it hurts to the one who held on""Not everyone is meant to stay in your life forever.
Sometimes they are only there long enough to teach you the lesson you
needed to learn"
Det där med gay-vänner

Jag har vänner som är både bi och lesbiska och när andra hör det så får jag mycket frågor om hur det är. Om jag vågar byta om tillsammans med dom, om jag skulle kunna sova tillsammans med dom, om dom tänder på mig m.m...
Alltså helt ärligt, det är mina vänner. Jag skiter fullständigt i vilket kön dom föredrar att ligga med så länge dom fortsätter vara sig själva.

Ja, jag byter om tillsammans med dom och nej det blir ingen konstig stämning.
Ja, det händer att jag sover i samma säng som dom.
Det händer t.o.m att vi hånglar loss på fyllan.
Och skulle någon av dom vara attraherade av mig så är det väl inget konstigt med det. Kan jag ha killkompisar som vill ligga med mig så varför skulle det konstigt att ha tjejkompisar som vill det? Det är inget som stör mig, jag väljer att ta det som en komplimang istället. Vi pratar öppet om sånt och dom vet precis var jag står i den frågan.


Så nej det är inte konstigt alls att ha gay vänner och jag beter mig inte annorlunda när jag är med dom än när jag är med hetro vänner. Bara för att jag föredrar killar så betyder det inte att jag tänder på allt med två ben och snopp. Det är likadant när man är lebb, man tänder inte på allt med två ben och fitta! Dom dömer inte mig utifrån vem jag väljer att ligga med så varför skulle jag döma dom?

Dagens frukost-lunch-middag. Mums! :D

img_9569 (MMS)

Dagens frukost-lunch-middag. Mums! :D


Skapa nya slut


"Om du vill bli älskad - älska själv"


"Ingen kan gå tillbaka och börja om från början
men alla kan skapa ett nytt slut"Skapa ett nytt slut - är det vad vi håller på med? Jag hoppas det för jag gillar inte det gamla slutet. Det var så skönt att kunna umgås och prata som vanligt igen. Att se att vi faktiskt kan. Det finns mycket som jag saknar hos dig och äntligen fick jag min dos av det. Men jag insåg också att jag har gått vidare. Jag tycker om dig och du kommer antagligen alltid vara speciell för mig, men kanske är det så att vi en dag kan fungera som vänner?
Men hur blir det när du träffar någon ny? Jag tror inte att jag kan ta det, inte än iaf. Att någon annan ska få smaka dina kyssar, uppta dina tankar, sova med dina armar om sig, känna dina händer på sig... Jag kan inte göra annat än att hoppas att det dröjer!

Jag vet att du inte förstår varför och jag vet att du vill ha svar på dina frågor men som det är nu så kan jag inte. Du ville veta vad som pågår, du ville försäkra dig om att jag mår bra. Älskling, jag mår bra. Mer behöver du inte veta.

Kissing all over your body, babe

 

 

Idag var en helt perfekt dag...

 

 


24 timmar senare

Äntligen hemma! Lika bra att jag lär mig att ta med mig en resväska när jag ska ut för jag sover ändå aldrig hemma nu för tiden. Planen igår var ju att jag skulle åka hem senast kl 01 men jag vaknade vid 13 tiden idag istället på andra sidan stan med rosa hår och lila armbåge (?!)

Hade riktigt kul iaf. Från början var det bara Linda och Angelica som skulle ut men sen så vart det jag, Rebecka och 3 av Angelicas vänner också. Sen kom babyboy med två av sina vänner. Så vi var ett ganska stort gäng :)

Planen var ju att ta det lugnt igår och sen gå ut idag men det blir hemmakväll idag istället.


Linda lär mig hur man dissar killar på ett snällt sätt;

"Säg såhär bara; Det är inte jag, det är du. Du är för ful helt enkelt!"

Och när jag inte fixar det själv så är hon en äkta vän och gör det åt mig;
"I vilken verklighet tror du att du skulle kunna få en tjej som Hanna när du ser ut som du gör?"


Nu; Duscha och be en tyst bön om att mitt hår inte är rosa längre efter det!

Hotter than you

Shawty got that super thing
hotter than the sun in the south of Spain,
Got me soon as I walked through the door


Oh you think that you know me
That's why I'm leaving you lonely
Cause baby you don't know a thing about me
You don't know a thing about me

You ain't got the right to tell me
When and where to go, no right to tell me
Acting like you own me lately
Yeah baby you don't know a thing about me

Mr play your games
Only got yourself to blame

When you want me back again
But I ain't falling back again
Cause I'm living my truth without your lies
Let's be clear baby this is goodbye
I ain't coming back tomorrow
Det här med bilkörning

Jag har väldigt kort stubin i trafiken nu för tiden. Det finns så många puckon med körkort där ute! Hur svårt kan det vara liksom?

Så nu tänkte jag köra en enkel genomgång på det som inte verkar ha gått fram hos folk.

Döda vinkeln - Jag har ingen lust att bli påkörd av puckon som inte vet vad döda vinkeln är och jag vet inte hur många gånger den senaste veckan som jag fått bromsa till för att slippa sitta i sidan på någon annan. Alla missar ibland, men inte okej att halva Stockholm missar varje dag! Så här kommer det magiska; backspegel, sidospegel, döda vinkeln, blinka, seeen byter man fil/svänger. Jag vet att det låter svårt, det tyckte jag också när jag övningskörde som 16 åring, men man lär sig fort!

Blinkers - HUR SVÅRT SKA DET VARA? Du har en spak vid sidan av ratten som gör att lamporna på antingen vänster eller höger sida av bilen börjar blinka. Den spaken är till för att användas!

Rondellkörning - Om du är inne i rondellen så är det du som har företräde så stanna för i helvete inte för att släppa in andra. Stolpskott!

Trafikljus - Om det är grönt så gasa för i helvete innan det hinner bli rött. Är det gult så gasa ännu mer! Och när det blir grönt så är det okej att köra. Ingen idé att sitta och vänta på att hela stolpen ska bli grön, det blir den aldrig!

Hastighetsbegränsningar - Följ alltid 30 skyltar, det betyder att det finns barn i närheten! Men är det 70 väg så kör man inte i 60!
Idag åkte jag förbi en poliskontroll och fastnar bakom ett pucko som kör i 40 på 70 väg för att hon inte vill bli stoppad. Vad är problemet?! Polisen låter dig vara om du kör i 70, dom bryr sig heller inte om du skulle råka köra i 75.

Fartkameror - Samma här. Du får inga böter om du kör i 70 på en 70 väg så jag förstår inte grejen med att alla ska ligga i 50 vid varenda jäkla kamera!

Lastbilar som kör om varandra - Om lastbilen framför kör i 90 km/h men du vill köra i 92 km/h, kan inte du bara vara schysst mot oss andra i vanliga bilar och bara fortsätta köra bakom? Alla vet ju att det tar ett halvår för er att köra om varandra och när jag då kommer i 130 km/h så slutar det antingen med att jag sitter i röven på din lastbil eller så förlorar jag en halvtimme av mitt liv när jag väntar tills du har kört om.

Radiokanaler - Jag hatar att köra bil utanför Stockholm. Vad är grejen med att det inte finns någon bra musik nån annanstans? Jag jublar om jag får in typ Mix megapol och prisar Gud om det finns Rix fm. Hemma i Sthlm skulle jag aldrig få för mig att lyssna på någon av dom kanalerna. Mer bra musik åt bilförarna!


Jag är upprörd! Sprid vidare min blogg nu så kanske vi får en bättre trafiksituation i Sverige! Någon trafikskola som behöver en föreläsare? Jag kan spela in en film om säker bilkörning, vara med i tv.. *Drömmer vidare*Du är den enda drog jag behöver

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt

Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
Å jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången för du är
KNARK

Jag behöver mer fastän du förstör mig helt

Jag försvagar dig, för det gör mig stark
Du är bra för mig, därför förstör jag allt
Jag har sönder dig, när du gör mig hel
Har alltid rätt, även när det är jag som har fel

Kanske därför som det blir så här varje gång
Alltid nått, alla dom där känslorna vi slarvat bort
Å som vi letar efter, å ju mer jag tänker
Vi är inga barn å vi kanske borde veta bättre

O jag kan lämna dig nu men inget kommer nära nog av att kännas som du


Becka was here

Ville bara säga att jag kan lösenordet till Hannas blogg och därför är jag bäst. Http://rosarutig.Blogg.se

Det där med fördomar

Efter att jag skrev inlägget om pappa här på bloggen så satt jag och ett par vänner och pratade om det. Dom erkände att dom själva inte vågat fråga mig om saker som har med honom att göra. Jag började berätta om pappa och sen också om tiden efter hans död. Det slutade med att båda mina vänner bad mig vara tyst för dom började gråta. Dom hade alltid sett mig som den lyckliga tjejen som haft det perfekta livet. Nu fick dom för första gången höra en del av min historia och det spelade ingen roll att jag inte grät när jag pratade om det, att jag förklarade att jag går med dom minnena varje dag så det är ingen stor grej för mig längre. Det blev för mycket för dom, men dom insåg också att dom alltid haft fel bild av mig. Och då berättade jag ändå inte allt.

En kväll på krogen kom en kille och satte sig och pratade med mig och en vän. Vi kom in på det där med fördomar och vi berättade vad vi hade för bild av honom. "Uppväxt på söder med "perfekta" föräldrar som är i övre medelklassen, bor nu i en etta i stan tillsammans med sin katt. Röker på då och då tillsammans med kompisarna, testat kokain några gånger men inget värre än så."
Sanningen var att han är uppväxt runt om i hela Stockholm. Hans mamma är alkoholist vilket gjort att dom blivit vräkta så många gånger att han tappat räkningen. Han skaffade första jobbet som 21 åring, han har provat alla droger som finns och han röker på varje dag. Det enda vi hade rätt om var att han bor i en etta tillsammans med sin katt. Som förövrigt är väldigt söt.

När han sen skulle säga vad han trodde om mig så sa han "du har haft det perfekta livet, alltid fått allting serverat på silverfat av dina föräldrar. Aldrig haft några problem. Bor i Lidingö. Du hänger på den här klubben för att det är status." När jag drog en kort historia så insåg han hur fel han hade och när jag sa vart jag bor så skrattade han bara. Och jag sa helt ärligt att vi var på den klubben för att varje gång som vi varit där tidigare så har jag varit för full för att minnas om det var bra eller dåligt och så har dom har öppet till 05, därför var vi där.

Om min vän sa han "också en väldigt perfekt uppväxt. Bor i Norsborg. Hänger också på den här klubben för att det är status." Oj så fel där också!

Men han sa också att anledningen till att han ens gick fram till oss var för att vi inte betedde oss som alla andra tjejer på klubben, vi satt avslappnat och sket i omgivningen istället för att mingla runt och leta efter nattens ligg.


Så vad är det som gör att vi har så mycket fördomar, t.o.m om folk vi faktiskt känner. Och jag undrar vad det är som gör att folk upplever mig som "perfekt"?

Vad har du för bild av mig egentligen? Och hur tror du att andra ser dig, stämmer den bilden?

You can´t do better than me

Jag är inte bara världens bästa flickvän, jag är världens bästa ex också! Har precis kommit hem efter att ha tillbringat några timmar på sjukhuset och hållt Daniel sällskap. Tänk er en 24 årig kille som sitter på tunnelbanan helt ensam en natt och har tråkigt. Då får han för sig att han ska svälja en femma. Ja alltså en peng, den största pengen som finns i Sverige. Nu ligger han inlagt på sjukhuset med dropp och har ont. Dom skulle plocka ut den idag men det blev uppskjutet så förhoppningsvis tar dom det imorgon, i värsta fall blir det operation. Tydligen är det inte prioritet 1 på sjukhus att plocka pengar som fastnat i vuxna människors kroppar.

Imorgon är planen att träffa Clara och Sarah på frukost, inte ofta vi hinner ses alla tre så det ska bli mys! Efter det kanske det blir sjukhuset igen, har ju inte så mycket annat att göra på dagarna så då kan jag och D lika gärna sitta och glo på varandra.

Nu börjar Desperate housewifes och imorgon är det premiär för Greys. Yeey! =D

Puss hej!Enkel kärlek

Spårvagn 5, Göteborg

Ett gäng tjejer ~11 pratar högljutt när två tjejer i samma ålder kliver på spårvagnen. Den ena gråter hjärtskärande.
Tjej 1: Men vad har hänt?!
Tjej 2 (gråtandes): Linus gjorde slut!
Upprörda utrop.
Tjej 3: Hur länge var ni ihop?
Tjej 2: En vecka!
Tjej 3: Oj, det är ju värsta länge! Men ni var ju jättekära på rasten idag!
Tjej 2: Jag vet, men nu när jag skulle gå på spårvagnen sa han att han blev kär i Mia på matten!

Taget från tjuvlyssnat.se

 

Hahaa, barn är för underbara ibland! Tänk när kärleken var så enkel ;)


Om du vill ha mig så säg till för själv vet jag inte vad jag vill

"Skryt inte för att du har haft 100 tjejer,
skryt när du kämpat för att få tjejen du verkligen vill vara med
och dissat 99 andra under tiden"

Gör världen en tjänst, gå och häng dig

Jag satt med en vän på tunnelbanan en kväll. På bänkarna bredvid oss satt det två skinheads med fängelsetatueringar. Dom sitter och kommenterar mig och två andra tjejer, driver med ett gäng japanska turister och sjunger sånger om att negrer ska brännas på kors. Jag kände mer och mer hur jag kokade inombords och eftersom mina blickar inte fick dom att hålla käften och ingen annan på den fullsatta tuben vågade säga något så gick jag till slut bara fram till dom och sa "Gör världen en tjänst och gå och häng er, båda två".

Först satt dom bara och stirrade förvånat på mig, sen började dom skrika. Jag och min vän gick lugnt av tuben och bakom mig hör jag "jävla hora". Okeeej, ni sitter och skriker om att alla negrer borde brännas men det värsta ni kan komma på är att kalla mig hora. Jag är imponerad!

Jag var väl medveten om hur mycket stryk jag riskerade att få. Jag hade antagligen inte varit den första tjejen dom spöat på. Men helt ärligt, bara att se deras förvåning när en liten blondin i klackar säger åt dom att ta livet av sig, det var värt det. Även om jag hade fått lite stryk.
Och ja, skulle dom två dö så skulle världen vara en lite bättre plats och jag skiter i att man inte får säga så. För det är sant.

Make love to me

Igår fick vi verkligen se på änglavakt... Jag, brorsan och hans lilla 4 månades bebis, Leo hade varit på äventyr hela dagen. När vi är på väg hemåt så är vi nära att köra på en älg men jag hinner skrika till i tid och Kari hinner bromsa. Sen sprang älgen framför oss i typ 100 meter btw.
När Kari sen släpper av mig hemma och ska åka hemåt så hinner han inte speciellt långt först dom krockar med en älg! Leo fick en krossad ruta över sig så det blev ambulans till KS. Som tur är så gick det bra och ingen av dom verkar ha fått större skador. Det går inte att förklara i ord hur glad jag är över att båda klarade sig! Min familj lever och mår bra, det är det viktigaste av allt.Det har varit en väldigt lugn helg för mig. Biljard i Fredags och utgång igår. Det var bara jag och Sarah som orkade festa till 5 på morgonen och kul hade vi!
Men när man är ute och klubbar nykter så lägger man märke till saker man inte gjort tidigare,
- Står vi alltid som packade sillar på dansgolvet?
- Är killarna alltid sådär fula?
- Det är inte lika roligt att klubba nykter, faktiskt!
- Däremot är jag lika rolig nykter som onykter!Han smsade i natt.
"If I had a moment.. If I had a minute, you´d be right next to me.."
Han var då på väg hem men vi bestämde att jag skulle vänta in honom vid centralen, att han skulle följa med mig hem. Det blev ändå inte så, han dök aldrig upp.

Du är inte den jag lärde känna, den jag blev kär i. När blev du en sån som dricker tills du knappt vet vad du heter? När blev du en sån som slår i grejer och skriker åt mig utan anledning? Jag såg aldrig den sidan av dig när vi var tillsammans. Dolde du den då, eller mådde du bara så bra att du inte behövde supa dig aprak och skrika åt folk? Jag blev inte ens förvånad när du inte dök upp, jag blev mer förvånad över att du ens hörde av dig. Tänker du fortfarande på mig?
Jag blev inte ledsen eller besviken heller. Ja, jag hade gärna vaknat med dig bredvid mig idag. Men efter alla gånger du gjort mig besviken så förväntar jag mig ingenting från dig längre.
Det här kan vara din sista chans att försöka ställa allt till rätta...RSS 2.0