Uppdatering om järnet

I fredags fick jag järninjektion på vårdcentralen. Enligt sköterskan en ganska rejäl dos (hoppas!), men jag vet inte vad järnet ligger på nu då jag inte tagit nya prover än. 

Det tog ca en timme i alla fall, jag fick järnet i dropp. Jag var supertrött när jag var där och höll på att somna, sköterskan sa att många känner skillnad direkt men att det kan ta upp till 2 dygn innan man känner skillnad. Direkt efteråt när jag ställde mig upp så märkte jag att min hjärndimma var borta. Jag har länge känt som om jag skulle ha en genomskinlig filt över huvudet hela tiden, men den var plötsligt borta. 

I övrigt är jag fortfarande trött av mig men känner mig iaf lite piggare och att hjärndimman är borta har gjort mycket för mig! Otroligt skönt att känna sig klar i huvudet igen. 

Jag får se efter blodproverna om det behövs mer järn men det tror jag inte. Jag har iaf mer här hemma om det skulle behövas (man hämtar ut på apoteket och tar med till vc). Idag orkade jag med ett gympass till och med! Första gången på typ 2 månader. Otroligt skönt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0